CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

P.A.C. Original Multirør, petroleumsgrøn/sort

ID: 827094

Vejl. udsalgspris 109 DKK
59 DKK
- 45 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

P.A.C. Original Multirør, petroleumsgrøn/sort (ilmin)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

P.A.C. Original Multitube er et rørformet stof af mikrofiber med høj fugttransport, antibakterielle og lugthæmmende egenskaber. Det er også 100 % sømløst, så det er behageligt at nyde det udendørs. Tubens åndbare og hurtigtørrende egenskaber gør den til en uundværlig ledsager til mange forskellige udendørsaktiviteter.

Instruktioner til brug af PAC Maske: Du starter med P.A.C. tørklædet og trækker simpelthen det multifunktionelle klæde helt over hovedet og op til halsen. Derefter tager du fat i den øverste ende af den multifunktionelle klud med begge hænder og trækker den over hagen, munden og derefter også over næsen. Derefter kan du køre fingrene langs kanten af P.A.C. Sjalet og træk det på plads, så det er behageligt at have på. P.A.C. Everyday & Sports Mask er nu klar.

100 % mikrofibre
P.A.C. Original er fremstillet af 100 % mikrofiber, som har mærkbare fordele på huden. Mikrofibre er meget tyndere end et tilsvarende stykke tøj af polyester og tynger derfor ikke ned. Den behageligt bløde fornemmelse og fraværet af yderligere ikke-økologiske materialer som f.eks. elastan eller lycra er særlig vigtigt i nakke- og hovedområdet.

Sømløs og elastisk
Takket være det sømløse design kan P.A.C. Wonder Cloth kan bæres i mange variationer på hele hovedet - uden at efterlade trykmærker. Det er også muligt at bruge den under en ride- eller motorcykelhjelm. Takket være en specielt udviklet strikkeproces er P.A.C. meget strækbar og slides ikke.

Termoregulerende
P.A.C. Original er termoregulerende med en meget tynd mikrofiber. Takket være en særlig strikkeproces i kombination med den raffinerede mikrofiber absorberer kluden sved og fugt godt og afgiver dem direkte tilbage til omgivelserne.

UV- og vindbeskyttelse
P.A.C. Original er den perfekte ledsager til alle vejrforhold. Den integrerede UV- og vindbeskyttelse beskytter nakken og hovedet under alle udendørs aktiviteter.

Lugtkontrol
Med SilverPlus har P.A.C. også valgt et af verdens førende produkter til antibakteriel efterbehandling. P.A.C. lægger naturligvis også stor vægt på at anvende økologisk uskadelige materialer på dette område og skaber således en antibakteriel klud, der modvirker dannelse af lugt og bakterier.

Meget åndbar
P.A.C.-klædet er meget åndbart på grund af det tynde materiale og tynger derfor ikke ned. Det gør den til et nyttigt tilbehør til sport og fritid, selv på varme sommerdage.

Oeko-Tex Standard 100
Det er særlig vigtigt at undgå skadelige stoffer, da produkterne bæres direkte på kroppen som det første lag. Produktion i henhold til tyske standarder og undgåelse af unødvendige transportveje beskytter miljøet. Af hensyn til P.A.C.s medarbejderes og kundens sikkerhed blev ikke kun selve produktet, men også alle 9 komplekse produktionstrin certificeret i henhold til Oeko-Tex Standard 100. Alle P.A.C. tekstiler bliver regelmæssigt testet for skadelige stoffer af uafhængige institutter for at sikre, at produkterne ikke kun føles gode, men også er 100 % hudvenlige.

Vedligeholdelsesinstruktioner
40°C normal wash Do not iron

Specialfunktioner

STANDARD 100 af OEKO TEX

OEKO-TEX' centrale krav til STANDARD 100 har siden indførelsen i 1992 været udviklingen af testkriterier, grænseværdier og testmetoder på et videnskabeligt grundlag. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX-institutter på grundlag af det omfattende OEKO-TEX-katalog over kriterier. I testproceduren tager de hensyn til en lang række stoffer, både regulerede og ikke-regulerede, som kan være skadelige for menneskers sundhed. Alle komponenter i tekstilproduktet, dvs. også alle tråde, knapper og andet tilbehør, testes for skadelige stoffer.

I korte træk

Egenskaber
Egenskaber
UV-beskyttelse, såmløs, åndbar, vindafvisende, temperaturregulerende
Bæredygtighedscertifikater
Bæredygtighedscertifikater
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Sæson
Sæson
Helårlig

Funktioner

Tilsigtet brug
Trailløb, Løb, Trekking, Vandring, Urban Outdoor, Fritidsaktiviteter, Alpint skiløb, Langrend på ski, Ski Touring, Snowboarding, Snesko, Backcountry skisport, Dirt/BMX
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Multifunktionel hovedbeklædning
Sæson:
Helårlig
Materiale
Materiale:
100% polyester
Funktioner
Egenskaber:
UV-beskyttelse, såmløs, åndbar, vindafvisende, temperaturregulerende
Dimensioner
Dimensioner L x B:
Tøjstørrelse ca. 24 cm bred, 50 cm høj
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Modelår
2022
Produktnummer
827094
EAN
4250605962944

Video

Kundeanmeldelser

5.0
5 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
5
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
P.A.C. Original Multirør, sort/grøn sort/grøn
Xkwiat
Skorsten
Oversat fra Polsk Til originalen
fedt nok
29.01.2021
P.A.C. Original Multirør, blå/violet blå/violet
Davy
5 stjerner
Oversat fra Engelsk Til originalen
Dejlig gamacher / rør fra P.A.C tysk design, tysk kvalitet. Får min stemme
10.12.2020
P.A.C. Original Multirør, gul gul
Yvonne
store
Oversat fra Tysk Til originalen
Præcis som beskrevet og farven meget cool
03.09.2020