CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
P.A.C.
P.A.C. – Made in Germany
Med den nu klassiske ”P.A.C. Original” begav tekstilvirksomheden P.A.C sig ud på et usandsynligt men succesfuldt eventyr. Rimelige arbejdsforhold og den velkendte frase ”Made in Germany” er for P.A.C. ikke tomme ord men vigtige principper, som dagligt efterleves. Sokkerne, halstørklæderne og det øvrige sortiment fremstilles uden undtagelse i den tyske by Schweinfurt. Man satser på faglig styrke og kvalitet, og i valget af leverandører opprioriteres bæredygtige virksomheder med anstændige produktionsforhold. Særligt vigtigt er det for folkene hos P.A.C. at bevise, at god kvalitet og moderne design kan fremstilles i Tyskland uden at være dyrt. Om det er Coolmax, Primaloft, merinould eller Schoeller Ecorepel – i hovedbeklædningerne anvendes de mest moderne materialer i en proces, der drives af lidenskab og stolthed. Det kan man mærke. Direkte på huden.

P.A.C.

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Perfekt hoved- og halsbeklædning fra P.A.C.

Vi kender det alle – at komme afsted i vind og kulde uden hovedbeklædning. Det er oftest noget, der hører efteråret og vinteren til, men tyske P.A.C. har skabt en type af hovedbeklædning, som kan bruges hele året. Metoden er udefra set ret enkel, da grundproduktet består af et stykke tekstil i en såkaldt rør-form. Det er i princippet et stykke firkantet stof, der syes sammen til en rulle, der så kan trækkes ned over hovedet. Det unikke ved produkterne fra P.A.C. er, at man går helt i dybden med hver en detalje, og der er mange ting at holde styr på. Først og fremmest sværger man til økologiske produkter uden sprøjtemidler eller andre kemikalier, da halstørklæderne netop skal anvendes helt tæt på huden. Samtidig bruger man primært mikrofiber under fremstillingen, hvilket betyder blødhed helt ned til hver enkelt syning. Da disse to grundpræmisser er på plads, og ønsket om komfort er opfyldt, går man videre ned i detaljerne og bliver endnu mere tekniske. Man gør nemlig brug af en sømløs og trådløs fremstillingsteknik, så du slipper for kradsende syninger, og i stedet kan dreje og vende halstørklæderne på flere måder. P.A.C. MeshYderligere en elskværdig detalje er brugen af den antibakterielle teknologi kaldet Silver Cool. Denne teknik forhindrer bakteriedannelse, så du samtidig får et lugtfrit miljø omkring halsen.

P.A.C. opgraderer dine udendørsoplevelser

Mærket har sin produktionshjemmebase i Tyskland. I en branche, hvor flere og flere produktioner sendes til udlandet grundet outsourcing, er det ganske imponerende, at P.A.C. med stolthed kan sige ”Made in Germany” om deres produkter. Kunderne er der, og dermed er det stadig muligt at holde sig til hjemmebasen, hvor alle processerne foregår. Det slutter ikke her med alle de tekniske spidsfindigheder, for der er endnu mere at komme efter hos P.A.C.. Halstørklæderne er nemlig også termoregulerende samt åndbare, hvilket også er med til at skabe et behageligt klima omkring hals og nakke. Derudover anvender man også merinould, der egner sig perfekt til produkterne grundet disse naturmaterialers evne til både at isolere og ventilere, hvilket netop gør produkterne anvendelige hele året rundt samt til alle former for sportsgrene. Det er også muligt at få fingrene i et tørklæde med reflekser eller med UV-beskyttende overflader her på CAMPZ. Ud over at der naturligvis er styr på alt det tekniske, så har man også et skarpt fokus rettet mod funktionaliteten og fleksibiliteten. Det betyder, at de forskellige hatte-, hals-, og hovedbeklædninger kan styles på et hav af måder. Takket være rør-formen kan du bruge halstørklædet som hårbånd, maske, bandana, pandebånd og meget andet. Det er blot at sno og snøre, som det nu passer til din specifikke aktivitet.