Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

PackTowl

21 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
PACKTOWL
PackTowl

PACKTOWL – Bløde og hurtigtørrende håndklæder

Under navnet PackTowl tilbyder Cascade Design et stort udvalg af rejse- og outdoorhåndklæder. I PackTowl-serien finder du vaskeklude, små og store håndklæder, badehåndklæder og badekåber i moderne farver og designs. Produkterne er lavet af innovative materialer, der er meget lette, bløde og komprimerbare. Håndklædernde absorberer effektivt vand og tørrer hurtigt. Således er produkterne fra PackTowl perfekte til rejser og outdooraktiviteter.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Lette og hurtigttørrende håndklæder

Med håndklæder fra PackTowl rejser du let og mobilt. Deres unikke suge- og tørreevne gør, at du ikke behøver slæbe store, tunge håndklæder med, men blot kan medbringe et af disse. PackTowl NanoLad ikke vægten tynge dine oplevelser i naturen. Vælg den nemme og praktiske løsning og tag et kig på disse kvalitetshåndklæder her på CAMPZ.

En vision om mobilitet

I 1972 slog tre venner sig sammen om at producere lettere og mere komfortabelt udstyr til klatre- og vandreentusiaster. Med deres evner fra ingeniørfaget og interesse for sporten formåede de at opnå stor respekt for deres kvalitetsprodukter. I dag brænder de fortsat for at udvikle nyt udstyr til naturelskerne. Med mere end 40 års erfaring i rygsækken ved de, hvor vigtigt det er at være mobil, når man bevæger sig ud i naturen, og dertil er PackTowl ingen undtagelse.

En model der passer til dit behov

Her på CAMPZ tilbyder vi mange forskellige PackTowl håndklæder. Fra de helt små, der kan foldes sammen til næsten ingenting, så de passer ned i en lille lomme, til de noget større, som kan suge mange gange deres egen vægt. Hvad end dit behov er, har vi det dækket ind. Flere af modellerne tørrer næsten 70 % hurtigere end andre bomuldshåndklæder, hvilket gør dem ekstremt praktiske, når du er på farten og ikke har tid til at have håndklæder hængende til tørre. Hvad end du skal klatre, vandre eller på anden vis være aktiv i naturen, er disse håndklæder derfor en virkelig god makker at have med på turen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!