Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Pacsafe

160 Produkter
Taske fra Pacsafe
Pacsafe

Pacsafe - A clear purpose

Pacsafe, eller rettere selskabet bag, Outpac Designs Limited, blev blev etableret i 1998 af to australierne med enorm erfaring inden for det at rejse. Således har begge besøgt mere end 80 (!) lande. Denne erfaring i kombination med andre rejsendes ligger til grund for Pacsafes focus, nemlig at skabe produkter, der holder rejsendes værdigestande sikre. Dette opnås f.eks. gennem eXomesh-teknologien.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Godt på vej med Pacsafe

Det er dejligt at rejse. At opleve nye og spændende kulturer, at udforske hidtil ukendte verdensdele, eller at genbesøge velkendte og elskede destinationer. Men det er utroligt irriterende og besværligt at blive bestjålet under sin rejse. Ens skuldertaske har måske fået klippet remmen over på et fyldt gademarked, uden at man opdagede det, og så står man der uden penge, kreditkort, kamera, og hvad man nu har i sin taske på en ferie. Det kunne man have undgået med en rejsetaske fra mærket Pacsafe. Og så var man også sluppet for en tur ned på den lokale politistation for at melde tyveriet – og hvor personalet måske ikke snakker hverken engelsk, tysk eller fransk, som de fleste danskere kan en smule eller lidt mere.Pacsafe Venturesafe Rejsetasker fra Pacsafe har nemlig indbygget tyverisikring, men mere om det senere.

Fra ståltråd til Pacsafe

Historien om Pacsafe går tilbage til 1998, og selvom mærket blev grundlagt i – og stadig har hovedkvarter i – Hong Kong, så var det to australiere, der fandt på tricket med indbygget tyverisikring. De to venner Rob Schlipper og Magnus McGlashan havde rejst i mere end 80 lande over hele verden og sejlet verdenshavene tynde, så de vidste alt om at få stjålet deres ejendele. Men engang i Sydamerika fik de en idé. Det var sådan set ikke helt deres egen, for de så her, at de lokale ofte brugte ståltråd til at binde omkring deres tasker for at forhindre, at de blev bestjålet. De to venners idé var så, at ståltråd eller tynd stålwire kunne indarbejdes i selve tasken og remmen under produktionen, og dermed var Pacsafe født. I dag kan rejsetaskerne fås i mere end 33 lande verden over, og de kan også købes i internetbutikken CAMPZ.dk. Kollektionen fra Pacsafe omfatter blandt andet backpacks, fritidstasker, trolleyer, bytasker, dametasker, kameratasker, rejsetasker og andet rejseudstyr.

Ud i naturen med Pacsafe

Der er jo mange mennesker, der er lige så eventyrlystne som de to unge australiere, og så er det bare med at finde den rigtige taske fra mærket. Hvis man skal på for eksempel bjergvandring, så er det godt at have begge hænder og arme fri, og så er en Pacsafe rygsæk ideel. De fås i flere størrelser, så man kan altid finde én, der passer til den tur, man har planlagt. En forlænget weekend i en storby kan klares med en trolley eller en rejsetaske. Man finder et stort udvalg af Pacsafe rejseudstyr på CAMPZ.dk, for eksempel:
  • >Daypack
  • Skuldertaske
  • Trolley
  • Kamerataske


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!