CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Taske fra Pacsafe
Pacsafe - Bagage, der beskytter det, du holder af
Pacsafe blev grundlagt i 1998 af to globetrottere fra Australien og fremstiller rejseudstyr med branchens førende tyverisikringsteknologier. Hele 85% af sortimentet er fremstillet af genbrugsmaterialer, enten af Econylgarn fremstillet af genbrugte fiskenet og andet nylonaffald eller 100% genbrugte PET-flasker.

Pacsafe

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Godt på vej med Pacsafe

Det er dejligt at rejse. At opleve nye og spændende kulturer, at udforske hidtil ukendte verdensdele, eller at genbesøge velkendte og elskede destinationer. Men det er utroligt irriterende og besværligt at blive bestjålet under sin rejse. Ens skuldertaske har måske fået klippet remmen over på et fyldt gademarked, uden at man opdagede det, og så står man der uden penge, kreditkort, kamera, og hvad man nu har i sin taske på en ferie. Det kunne man have undgået med en rejsetaske fra mærket Pacsafe. Og så var man også sluppet for en tur ned på den lokale politistation for at melde tyveriet – og hvor personalet måske ikke snakker hverken engelsk, tysk eller fransk, som de fleste danskere kan en smule eller lidt mere.Pacsafe Venturesafe Rejsetasker fra Pacsafe har nemlig indbygget tyverisikring, men mere om det senere.

Fra ståltråd til Pacsafe

Historien om Pacsafe går tilbage til 1998, og selvom mærket blev grundlagt i – og stadig har hovedkvarter i – Hong Kong, så var det to australiere, der fandt på tricket med indbygget tyverisikring. De to venner Rob Schlipper og Magnus McGlashan havde rejst i mere end 80 lande over hele verden og sejlet verdenshavene tynde, så de vidste alt om at få stjålet deres ejendele. Men engang i Sydamerika fik de en idé. Det var sådan set ikke helt deres egen, for de så her, at de lokale ofte brugte ståltråd til at binde omkring deres tasker for at forhindre, at de blev bestjålet. De to venners idé var så, at ståltråd eller tynd stålwire kunne indarbejdes i selve tasken og remmen under produktionen, og dermed var Pacsafe født. I dag kan rejsetaskerne fås i mere end 33 lande verden over, og de kan også købes i internetbutikken CAMPZ.dk. Kollektionen fra Pacsafe omfatter blandt andet backpacks, fritidstasker, trolleyer, bytasker, dametasker, kameratasker, rejsetasker og andet rejseudstyr.

Ud i naturen med Pacsafe

Der er jo mange mennesker, der er lige så eventyrlystne som de to unge australiere, og så er det bare med at finde den rigtige taske fra mærket. Hvis man skal på for eksempel bjergvandring, så er det godt at have begge hænder og arme fri, og så er en Pacsafe rygsæk ideel. De fås i flere størrelser, så man kan altid finde én, der passer til den tur, man har planlagt. En forlænget weekend i en storby kan klares med en trolley eller en rejsetaske. Man finder et stort udvalg af Pacsafe rejseudstyr på CAMPZ.dk, for eksempel:

  • >Daypack
  • Skuldertaske
  • Trolley
  • Kamerataske