CAMPZ - Camping & outdoorshop
Udstyr til alle vinterens eventyr

Pacsafe Citysafe

5 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 4
  • Herrer 4

Farve

  • lyserød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Crossbody, sort
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Crossbody, sort sort
Pacsafe
Citysafe CX ECONYL Crossbody, sort
Vejl. udsalgspris 849 DKK 759 DKK
gratis forsendelse
- 11 %
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Rygsæk, sort
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Rygsæk, sort sort
Pacsafe
Citysafe CX ECONYL Rygsæk, sort
1.409 DKK
gratis forsendelse
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Cabriolet rygsæk, sort
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Cabriolet rygsæk, sort sort
Pacsafe
Citysafe CX ECONYL Cabriolet rygsæk, sort
1.039 DKK
gratis forsendelse
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Rygsæk, pink
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Rygsæk, pink pink
Pacsafe
Citysafe CX ECONYL Rygsæk, pink
1.409 DKK
gratis forsendelse
Ny
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Cabriolet rygsæk, pink
Pacsafe Citysafe CX ECONYL Cabriolet rygsæk, pink pink
Pacsafe
Citysafe CX ECONYL Cabriolet rygsæk, pink
1.039 DKK
gratis forsendelse
Ny

Større sikkerhed på farten med Pacsafe Citysafe fra CAMPZ

Pacsafe Citysafe giver dig en større grad af sikkerhed, når du er på farten. Denne serie af flotte taskedesigns fra CAMPZ er det perfekte match til hverdag og rejser. De mange tasker har deres innovative tyverisikring til fælles. Nu kan du føle dig tryg, vel vidende at dine værdier er sikkert gemt ad vejen, når du finder vej gennem hverdag og rejseliv.  

Innovation og sikkerhed leveret af erfarne rejsende

Teamet bag Pacsafe har brugt det meste af deres liv på at rejse verden tynd i søgen efter nye eventyr. Det er der kommet nogle rigtig gode oplevelser ud af, men også et par mindre gode. Som erfarne rejsende har de alle til tider skulle leve med risikoen for og oplevelsen af at få ting stjålet, når de har befundet sig på farten. Pacsafe Citysafe CX ECONYLDet være sig kontanter, pas eller andre værdier. Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. Virksomhedens team har nemlig forvandlet de mange erfaringer fra livet på farten til en stribe flotte taskedesigns med unik tyverisikring, som hjælper rejsende med at passe ekstra godt på værdierne. I mere end 20 år har innovation banet vejen for sortimentet af produkter fra brandet, der blev grundlagt i 1998 af Rob Schlipper og Magnus McGlashan. Den ihærdige indsats og de innovative produkter har desuden været belønnet med en række priser gennem årene. Pacsafe Citysafe fra CAMPZ er en af brandets nyeste kollektioner af tasker. Også her får du at opleve, hvor langt producenten har drevet udviklingen inden for sikkerhed og design.

Unik tyverisikring kombineret med flotte designs og funktionalitet

Tyverisikringen, som kendetegner Pacsafe Citysafe, materialiserer sig på flere måder. For det første får du en taske, som kan fastgøres andre objekter via en smart TurnNLock-krog. Det forhindrer tyve i at løbe afsted med din taske. Derudover er modellerne fremstillet af et kraftigt materiale, som gør det umuligt at skære tasken op. Lynlåse med låsefunktioner sætter prikken over i’et på din sikkerhed. Disse lynlåse gør det umuligt for tyve at finde vej ned i din taske og tilsnuske sig dine værdier. Foruden den optimerede sikkerhed kan du se frem til en taske i et flot og tidløst design, hvor der er lagt vægt på det ydre appeal samt ruminddeling. Det betyder en taske, som matcher byens gader, og som til enhver tid gør det let for dig at holde dig organiseret. Model og størrelse varierer, hvorfor du har et stort udvalg at vælge imellem, når du er på jagt efter den perfekte følgesvend til gadebilledet og rejserne.