CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget

Pacsafe Vibe City

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 2
  • Herrer 2

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Pacsafe Vibe 40 Rygsæk, sort
Pacsafe Vibe 40 Rygsæk, sort sort
Pacsafe
Vibe 40 Rygsæk, sort
Vejl. udsalgspris 1.479 DKK 1.019 DKK
gratis forsendelse
- 31 %
SALE DEAL
Pacsafe Vibe 28l Rygsæk, sort
Pacsafe Vibe 28l Rygsæk, sort sort
Pacsafe
Vibe 28l Rygsæk, sort
Vejl. udsalgspris 1.329 DKK 819 DKK
gratis forsendelse
- 38 %
SALE DEAL

Af rejsende for rejsende

Pacsafes smukke og funktionelle rejsetasker er skabt af rejsende for rejsende. De praktiske tasker er med deres bæredygtige materialer og særlige tyverisikringsteknologi designet til at holde langfingrede lommetyve ude.Pacsafe Vibe 200 Crossbody Så du kan nyde din ferie uden frygt for pludseligt at stå uden penge og pas.

Mere end 20 år med Pacsafe

Pacsafe blev startet af de to erfarne rejsende Rob Schlipper og Magnus McGlashan. De var trætte af, at det at rejse ud og opleve verden var lig med en forventning om at blive berøvet alle sine ejendele på et eller andet tidspunkt. Derfor opfandt de taskeserien Pacsafe, som er smarte og funktionelle tasker, der alle har det tilfælles, at de er ekstra sikret mod tyveri. Uanset om du er backpacker, holder af at vandre i bjergene eller er mest til storbyferie, har du nemlig brug for at kunne passe ordentligt på dine værdier. 

Pacsafe Vibe City – når du bevæger dig rundt i byen

Taskeserien Pacsafe Vibe City er for dig, der har brug for at bevæge dig rundt i det urbane miljø, hvad enten du går, cykler eller benytter offentlige transportmidler. Unisextaskerne er alle designet i et look, der passer til byens livsstil. De er praktiske, samtidig med at de ser godt ud, uanset om du er trukket i jakkesættet eller sportstøjet. Hos CAMPZ.dk finder du både crossbody-tasker, rygsække og bæltetasker og helt sikkert også en type, der passer til dig.

Sikre lynlåse og snittesikre remme holder tyvene ude

Fælles for alle taskerne fra Pacsafe Vibe City serien er, at de er designet, så der er plads til dine vigtigste værdigenstande. For eksempel din smartphone, pung, pas og nøgler. Taskerne er lavet, så de er nemme at bruge, men svære for andre at bryde ind i. De sikrede lynlåse er punkterfrie, hvilket gør taskerne noget nær umulige for tyve at lirke op. Alle taskerne er desuden udstyret med snittesikre remme og er udført i ekstra robuste materialer, som gør dem svære at skære hul i. Med en taske fra Pacsafe kan du bevæge dig ud i menneskemylderet i tryg forventning om, at dine værdier og minder fra rejsen er sikret.