CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Pakboats Puffin Saranac Kajak, sort/grå

ID: 397905

Vejl. udsalgspris 12.639 DKK
9.059 DKK
- 28 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Pakboats Puffin Saranac Kajak, sort/grå (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Har du nogensinde ønsket, at du kunne tage en kajak med dig og padle, hvor du vil? Dette er, hvad du kan gøre med Pakboats Puffins. Og det bedste er, at de kan pakkes i en meget kompakt og let taske til rejse eller opbevaring.

Puffin Saranac er en let fritidskajak med komfort og stabilitet, der vil behage både nybegyndere og erfarne padlere. Finjustering gennem årene har resulteret i en tredje generation af lunder, der er længere og hurtigere og næsten uden vægtforøgelse. Stilen er blevet moderniseret, og monteringen er blevet meget lettere. Puffins har opspændte skansebrædder, som giver en betydelig stivhed. De meget komfortable sæder er overtaget fra Quest turkajak-serien.

Ekstremt alsidig
Puffins er åbne sit-ontops til fiskeri eller til dage, hvor der ikke er brug for et dæk, men hver enkelt kan udstyres med et dæk, der beskytter dig mod vandstænk, regn eller kulde. Faktisk kan Puffin Saranac på 480 cm konfigureres til en eller to padlere, og der findes et dæk, der passer til hver konfiguration. Der er ingen grund til at forstyrre trimningen ved at padle solo i en dobbeltkajak fra cockpittet i agterstavnen. Saranac lader dig endda placere et stævnesæde ekstra langt fremme, når stævnepersonen er et lille barn!

Unikt design
Konstruktionsmæssigt er Puffins en blanding af ramme- og oppustelig konstruktion. De dobbeltcelle oppustelige rør på hver side mellem skindet og rammen holder skindet i spænding og giver rigelig sikker flydeevne i tilfælde af kæntring, og en intern, anodiseret aluminiumsramme giver skroget effektive linjer, som ikke kunne opnås med en oppustelig struktur alene. Med oppustelige slanger kan aluminiumsrammen være enklere, hvilket reducerer vægten og omkostningerne og gør monteringen lettere. Fordi Puffins har aftagelige dæk, kan hver ende åbnes for at give uhindret adgang til opbevaringsområder, så det er nemt at læsse og losse grej. Skroget er lavet af polyurethan (PU) og er meget robust, letvægtigt og mere miljøvenligt end f.eks. PVC-materialer. Skroget er forsynet med en kølstribe for at beskytte mod slid. Saranac leveres som standard med en aftagelig skeg.

Puffin Saranac er 480 cm lang og kan bruges til at transportere to personer på dagsture eller en solopadler med campingudstyr til et par uger. Brug den uden dæk til at fiske, eller med et dæk for at beskytte mod elementerne. Du kan endda vælge mellem et solo- og et dobbeltdæk. Det er ikke overraskende, at Saranac's alsidighed har gjort den til den mest populære lund nogensinde.

I korte træk

Vægt
Vægt
13,20 kg
Pakkebar
Pakkebar
ja
Konstruktion
Konstruktion
foldbar

Funktioner

Tilsigtet brug
Kajaksejlads
Båd
Anvendelsesområde:
Hav, Sø, Flod
Vandtype:
Stille vand, Strømmende farvand, Rolige vande, Bevægelige farvande, Lette bølger
Pakkebar:
ja
Antal siddepladser:
2
Type:
Kajak
Konstruktion:
foldbar
Dimensioner
Maximal nyttelast:
180,00 kg
Udvendige mål (L x B):
480 x 71
Pakkemål (L x B):
75 x 30 x 40
Vægt:
13,20 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
Sæder, taske, reparationssæt, luftpumpe, aftagelig skeg, installeret kølstrimmel
Modelår
2023
Produktnummer
397905
EAN
4260289611380

Video

Kundeanmeldelser

4.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
2
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Pakboats Puffin Saranac Kajak, sort/grå sort/grå
Jan
Dejlig båd.
Oversat fra Tysk Til originalen
Let at konfigurere for erfarne brugere. Sæder er meget rart. Køreegenskaber tilfredsstillende for god.

Vurderingen er foretaget ud fra sidste års model (med samme navn), som har næsten identiske specifikationer.

11.06.2020
Pakboats Puffin Saranac Kajak, sort/grå sort/grå
Heckel67
Altid med dig!
Oversat fra Tysk Til originalen
Som nybegynder i Faltkajakbereich I regnes køb især på vægt og pakkestørrelse og Pakboats Puffin Saranac Jeg tror jeg har ramt en home run. Mine kriterier var lettere at transportere og hurtig up.- og nedtagning og det mødte denne båd helt. De 13,2 kg i tilhørende "sportstaske" kan stadig rimelig god slid og det passer stadig nogle Zubör med i posen. Det montering og demontering tager efter en kort tilvænning kun 15 minutter ved hjælp af færdige båd let nogle gange 100m til vandet og kan tage, hvad der ofte er portages af låse eller lignende med noget problem. Båden er usædvanligt stabilt for sin filigran udseende og har ved sin smalle, men meget lang design god sporing og alligevel meget stabil i vand. Den geniale design giver ens egne ønsker tilsvarende forsamling. Jeg bruger det primært som "One" Monter sædet, men stadig i ryggen position, hvilket resulterer i betydeligt hurtigere fremskridt. En top Jeg har ikke købt heldigvis med, fordi det sikrer kun whitewater fornuft og jeg vil bestemt tage en anden båd. Så du har masser af plads også at invitere når der er behov større bagage. Over hele længden af ​​båden spænder er fastgjort til ryglænet. De mange gratis spænder kan være ideel at bruge som vandtæt ting sække eller hvad du ellers bærer der med passende modstykker til stöpseln. Så recirkulation er en mulig karakteristisk Terung fast alt på båden. I de tre uger, siden jeg ejer båden, har jeg rejst nogle søer, og det virkelig gør en masse sjov. Konklusion: Jeg tror for mit formål Jeg har valgt den helt rigtige folde kajak og ville købe det igen.

Vurderingen er foretaget ud fra sidste års model (med samme navn), som har næsten identiske specifikationer.

20.08.2015