CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Pally’Hi – Merinould møder bambus
Det tyske brand Pally'Hi producerer funktionelt outdoortøj fremstillet af merinould med moderne streetwear-æstetik. Blandingen af merinould og bambus overbeviser med en køliende følelse, gode fugtabsorberende og antibakterielle egenskaber, en silkeagtig blød overflade og fremragende stabilitet.

Pally'Hi

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • S

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Pally'Hi Knick Knocks 3/4-bukser Damer, grå
Pally'Hi Knick Knocks 3/4-bukser Damer, grå grå
Pally'Hi
Knick Knocks 3/4-bukser Damer, grå
Vejl. udsalgspris 739 DKK 249 DKK
  • Versioner: S
- 66 %

Dyrk sport i specialudviklet tøj fra Pally'Hi!

En karriere som professionel snowboarder blev starten på tøjmærket Pally'Hi. Peter Bauer er manden bag foretagendet, som lancerede sin første kollektion i 2003. Indirekte har mærket dog været flere årtier undervejs. I starten af sin karriere nød Bauer godt af sponsorerede T-shirts, som han også brugte til sociale sammenkomster grundet de lækre materialer. Senere hen fik han selv mod på at designe en linje med overdele, som så i dag er vokset til at indeholde komplette kollektioner. En karriere som konkurrencedygtig atlet fordrer velsiddende og funktionelt tøj, som tilpasser sig kroppens aktivitetsniveau. Derfor faldt valget på merinould som grundmateriale. Det er nemlig et naturligt materiale med mange fordele, som er yderst brugbare inden for sport. Pally'Hi samarbejder med australske fårehyrder, som lever op til dyreetiske regler. Man vægter dyrevelfærd højeste gennem alle processerne, så du kan nyde godt af den lækre uld på kroppen med god samvittighed. Fårene lever under gode forhold og ulden er attraktiv, så du får sportstøj i premium-klassen. Samtidig er mærket tysk med base i delstaten Bayern, hvor ejerne selv anvender tøjet, når det går løs med snesportsgrene. Pally'Hi BaseballetTysk design er i høj kurs og du kan se sortimentet hos CAMPZ.

Merinould med alle sine egenskaber

Merinould er perfekt til sportsbrug, fordi det både er i stand til at isolere i kulde samt ventilere under varme forhold. Dermed er materialerne organiske og tilpasser sig temperaturerne. Det er guld værd, når man er aktiv. Det betyder nemlig, at du slipper for våde tekstiler, når du sveder, og samtidig opnår du ekstra varme i kølige omgivelser. Derfor kan du bruge tøjet fra Pally'Hi til alt fra sommeryoga til skiløb. Det er items, du får glæde af hele året rundt og dermed er anvendeligheden i top. Mærket har ikke blot styr på alt det tekniske og funktionelle. Mode er også et tema. De anser nemlig tidens outdoor tøj som ret forudsigeligt og kedeligt i det man kalder et klassisk ekspeditions-look. Det gør mærket op med ved at skrue op for designdelen. Dermed bliver det mere attraktivt at gå med tøjet i hverdagen og fritiden også, for hvorfor ikke nyde godt af materialernes fordele til både sport og fritid? Det gør også, at du kan bruge tøjet mere spontant, hvis du eksempelvis er på opdagelse i naturen og samtidig vil afslutte dagen i byen med en kop kaffe. Det eftertragtede og funktionelle tøj fra Pally'Hi kan gå til det hele takket være et moderne streetsmart twist.