Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.


Panasonic

(3 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend
SORTER EFTER
Side1af
1
SORTER EFTER
Side1af
1

Den japanske elektronikgigant gør det igen

Der står Panasonic på rigtig mange batterier og gadgets rundt omkring i verden, for de innovative og teknologikyndige Japanere er specialister i at udvikle nye produkter, der bringer glæde i hverdagen eller på ferien.

Hold gang i dine gadgets med Panasonic

Med slogans som ‘A better life, a better world’ og ‘Panasonic – the one that I want’ er vi danskere flasket op med et hav af forskellige produkter, som bringer værdi ind i livet. Dette japanske foretagende blev grundlagt i 1918, hvor det første produkt var en lampefatning. Siden da er det gået over stok og sten med succesen, hvor alt fra produktion af cykler, elektroniske dimser og fjernsyn har ført teknikgiganten op i toppen på popularitetsskalaen. I dag er Panasonic især kendt for sine gadgets og fladskærms-tv, men også indenfor lyd, mobilenheder og kommunikationssystemer er mærket af finde. Uanset om man er aktiv i den danske eller udenlandske natur, så indbyder japansk teknologi til at man klæder sig selv digitalt og praktisk på, så turen i det fri går som planlagt. Selvom mange folk har en ide om at nyde naturens ro og autenticitet, når der skal holdes fri eller dyrkes sport under åben himmel, så fungerer gadgets og teknisk udstyr nu engang som en hjælpende hånd.

Funktionelle og nødvendige produkter, der fuldender oplevelsen

Med tidens udvikling har Panasonic bragt underholdningen ud af hjemmet, så du kan få glæde af de mange mobile løsninger og produkter, som giver værdi, når man er på farten. Der er nemlig ingen grund til at kede sig - og nye input og sjove oplevelser kan man aldrig få nok af. PanasonicSelvom produkterne fra dette asiatiske mærke altid er fremstillet ud fra avancerede ingeniøropskrifter og nye innovationer, så er de altid nemme at betjene. De meget pædagogiske udviklere gør det samtidig sjovt og udfordrende at gå på opdagelse i naturen. Det gør de blandt andet med mærkets lange række af GPS’er, som byder på spontane seværdigheder eller skræddersyede ruter. Udover den tekniske indmad er designdelen også prioriteret højt, så du altid får nogle produkter, der er lækre at se på, og som føles godt i hænderne. Hos Panasonic tænker man nemlig i helheder og sammenhænge, så alle brugere får en unik helhedsoplevelse med en gadget fra dette japanske topmærke ved deres side.

Teknologi på højt plan

Udover de mange elektroniske gadgets som GPS, smartphone, kamera og meget andet, så er Panasonic naturligvis også en ven i nød, når du står på en mørk teltplads uden mobilsignal, eller når du skal op og tisse om natten på en campingferie. Her er de uundværlige lommelygter et stort hit, da de lyser op, når du har brug for det. Der er mange situationer, hvor man har brug for en lygte. Den redder dig fra at stå og fumle efter dørlåsen eller hængelåsen på dit telt. Den sørger også for, at du ikke falder, når du vandrer i ukendt terræn. Samtidig er den super, hvis du får besøg af insekter eller andre dyr i mørket, som man gerne lige vil have identificeret i nattens mulm og mørke. Når du investerer i en ny lygte så husk batterierne. Panasonic har udviklet batterier siden 1923, så du kan trygt regne med kvaliteten. Man kan heller ikke undvære en powerbank, som er klar til at fodre dine gadgets, inden de bipper og løber tør for strøm. Som man kan høre, så er Panasonic en livline og en uundværlig partner på enhver tur, så lad CAMPZ hjælpe dig med dit køb i dag!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling