Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Panasonic

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Sorter efter
Side 1 af
1

Teknologiens mester

Der sker hele tiden nye ting indenfor den teknologiske verden, hvilket også ses på gadgets som smartphones, kameraer, tv, computere og andre underholdningsapparater. Derfor er viden så enormt vigtig, hvis man vil have en del af kagen på dette hektiske marked. Nogle køber sig til den, mens andre bygger den op fra bunden. Hos Panasonic hører man til den sidste af slagsen, hvor knowhow og masser af passion har sikret mærket en førende position på markedet for moderne teknologi. Man begyndte med lampefatninger og derefter cykellygter, strygejern, radio, tv, mobiltelefoner og sidenhen en masse tilbehør. I dag er firmaet tæt på at runde de 100 år. Så man må sige, at autenticiteten og tilliden er intakt. Her får du en række produkter, som er fremstillet med masser af innovationer, der bringer glæde og værdi ind i hverdagen. Det er også produkter, som man ikke kan leve foruden, da de er blevet en fast del af vores hverdag. Vi vil nemlig underholdes, og det bliver man med Panasonic, der til hver en tid byder ind med nye spændende tiltag, som gør det endnu sjovere at være på farten.

Nyd godt af driftssikre, japanske varer

Man kommer ikke udenom Japan, når der skal investeres i moderne teknologi. Panasonic Power Max monocelleDette populære asiatiske land har i årtier været helt fremme på verdensscenen indenfor alle mulige ting. I Europa og USA bliver man gang på gang fascineret af landets innovative og højteknologiske tankegang, der bringer verden frem mod nye højder. I denne sammenhæng har Panasonic naturligvis også en del at sige, for siden starten i 1918 har man været med til at bringe landet og hele verden fremad mod tidens ånd, hvor underholdning, service og diverse hjælpemidler er blevet en del af hverdagen. Det er blevet et verdenskendt brand, der signalerer dynamik, fremtid og høj kvalitet. Derfor samarbejder koncernen også med store verdensstjerner, der samtidig arbejder som ambassadører for de nyeste produkter. Her på CAMPZ får vi løbende nye produkter ind fra denne japanske elektronikgigant, så hold blot øje med udvalget, hvis du står og skal bruge en pakke batterier, en lommelygte eller alt mulig andet.

Panasonic gør livet lettere

Netop batterier er et af de produkter, som Panasonic har brugt masser af tid på at udvikle. Det er batterier i alle afskygninger og størrelser, så du undgår at løbe tør for strøm. Selvom der findes powerbanks og stikkontakter, så har man nu engang stadig brug for masser af batterier, når der skal strøm på lommelygter, fjernbetjening, julelyskæder, cykellygter eller alt mulig andet. Man står ofte og mangler batterier, når de løber tør, så det er altid fornuftigt at investere i et lille lager. Er man afsted på cykelferie, vandretur, fisketur, lejrskole eller lignende ting, så kan man heller ikke undvære batterier. Der skal strøm på underholdningsapparaterne, og man skal også kunne se i mørke. Hos Panasonic leverer man alle de værdifulde ting, som man ikke kan leve foruden. Derfor er det altid en fornøjelse at dykke ned i sortimentet fra dette altomfavnende mærke, der til hver en tid opfylder dine ønsker. Så find de nødvendige produkter fra et vaskeægte verdensmærke her på CAMPZ!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!