Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Stram snørrebåndene! - Ud i det blå med det bedste fodtøj

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, der er kendt over hele verden for outdoortøj og -tilbehør af højeste kvalitet, har sat sig som mål at gøre alt for at beskytte livet på vores planet. Det betyder ikke bare at investere i tid og kræfter, men også at udvikle bæredygtige produkter og donere mindst 1% af overskuddet til miljøorganisationer, samtidig med at andre opfordres til at gøre det samme. Patagonia har indset, at det kun er sammen, vi kan bevare vores smukke natur for fremtidige generationer.
Se de nyeste produkter fra Patagonia

Ny bæredygtig praksis for Nano Puff

Selvom den populære Nano Puff-serie muligvis ser det samme ud, forbedrer Patagonia løbende deres bæredygtighedsprocesser: genanvendelseshastigheden er blevet øget, designforbedringer reducerer affaldsprodukter og CO2-emissionen er også blevet drastisk reduceret. Selv isoleringen i 2020 Nano Puff blev ændret til den 100% genbrugte PrimaLoft Gold Isolation Eco.

R1® AIR - zigzag fleece til krævende aktiviteter

Med sin zigzag-struktur giver R1® AIR dig varme og åndbarhed, så du kan nyde dine bjergaktiviteter fuldt ud selv i kolde temperaturer. Den lette og hurtigtørrende fleece er lavet af 100% genanvendt polyester.

Patagonias sociale og miljømæssige ansvar

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, grundlægger af Patagonia, grundlagde sammen med Craig Mathews organisationen '1% for Planet' i 2002: Et internationalt netværk af virksomheder forpligtet til at donere en procent af deres årlige salg til miljøbeskyttelse. Siden grundlæggelsen i 1985 har Patagonia støttet forskellige miljøorganisationer, der donerer enten en procent af deres årlige omsætning eller 10 procent af deres fortjeneste afhængigt af hvilket beløb der er større. I 2019 blev der indsamlet imponerende 89 mio. Formålet med denne nonprofitorganisation er at motivere virksomheder og enkeltpersoner til selv at bidrage til miljøbeskyttelse.

Tid til at gentænkeHvad er så specielt ved genbrug i Patagonia?

Bæredygtig produktion er afgørende, så vi ikke overudnytter og spilder jordens ressourcer. For at vi fortsat kan nyde naturen fuldt ud, har Patagonia prioriteret at beskytte miljøet og bruge 100% genanvendte og vedvarende materialer i sine produkter. Materialedesignerne og hele udviklingsteamet arbejder konstant på at skabe holdbare produkter af genbrugte og bæredygtige materialer.

Patagonia

688 Produkter
Sorter efter