Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, der er kendt over hele verden for outdoortøj og -tilbehør af højeste kvalitet, har sat sig som mål at gøre alt for at beskytte livet på vores planet. Det betyder ikke bare at investere i tid og kræfter, men også at udvikle bæredygtige produkter og donere mindst 1% af overskuddet til miljøorganisationer, samtidig med at andre opfordres til at gøre det samme. Patagonia har indset, at det kun er sammen, vi kan bevare vores smukke natur for fremtidige generationer.
Se de nyeste produkter fra Patagonia

På stien og på bjerget

Oplev de alsidige bukser, der vil ledsage dig på barske stier, klatrevægge og på toppen af ukendte bjerge. Slidstærke bukser, der støtter dig på de længste dage i naturen fra rolige stier til det hårdeste terræn.

Vores verden er af sten og klipper

Patagonia har produceret klatreprodukter siden 1972. Vores fokus er på bevægelsesfrihed, kompromisløs holdbarhed med funktion samt søgen efter mere miljøvenlige materialer.

Patagonias sociale og miljømæssige ansvar

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, grundlægger af Patagonia, grundlagde sammen med Craig Mathews organisationen '1% for Planet' i 2002: Et internationalt netværk af virksomheder forpligtet til at donere en procent af deres årlige salg til miljøbeskyttelse. Siden grundlæggelsen i 1985 har Patagonia støttet forskellige miljøorganisationer, der donerer enten en procent af deres årlige omsætning eller 10 procent af deres fortjeneste afhængigt af hvilket beløb der er større. I 2019 blev der indsamlet imponerende 89 mio. Formålet med denne nonprofitorganisation er at motivere virksomheder og enkeltpersoner til selv at bidrage til miljøbeskyttelse.

Tid til at gentænkeVjosa Forever

Vjosa Forever handler flodsystemets lange kamp om fremtiden. Det er præget af usikkerhed og opportunisme, men også af håb om oprettelsen af Vjosa Nationalpark - den første af sin slags i Europa. Mange frygter, at "Europas dronning" fortsat er i fare, da den er en brik i de politiske omvæltninger. Derfor har vi alle en forpligtelse til at forsvare Vjosa og sikre, at den altid forbliver lige så vild, som den er. Du kan være med til at skabe den første nationalpark for vilde floder i Europa ved at dele denne video og støtte initiativet #VjosaNationalParkNow også på politisk plan.

Patagonia

683 Produkter
Sorter efter