Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, der er kendt over hele verden for outdoortøj og -tilbehør af højeste kvalitet, har sat sig som mål at gøre alt for at beskytte livet på vores planet. Det betyder ikke bare at investere i tid og kræfter, men også at udvikle bæredygtige produkter og donere mindst 1% af overskuddet til miljøorganisationer, samtidig med at andre opfordres til at gøre det samme. Patagonia har indset, at det kun er sammen, vi kan bevare vores smukke natur for fremtidige generationer.
Se de nyeste produkter fra Patagonia

Patagonias sociale og miljømæssige ansvar

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, grundlægger af Patagonia, grundlagde sammen med Craig Mathews organisationen '1% for Planet' i 2002: Et internationalt netværk af virksomheder forpligtet til at donere en procent af deres årlige salg til miljøbeskyttelse. Siden grundlæggelsen i 1985 har Patagonia støttet forskellige miljøorganisationer, der donerer enten en procent af deres årlige omsætning eller 10 procent af deres fortjeneste afhængigt af hvilket beløb der er større. I 2019 blev der indsamlet imponerende 89 mio. Formålet med denne nonprofitorganisation er at motivere virksomheder og enkeltpersoner til selv at bidrage til miljøbeskyttelse.

Patagonia: for beskyttelse af vilde fiskTHE FIGHT TO SAVE WILD SALMON

De vilde fisk i vores farvande bliver udryddelsestruet, hvis vi ikke reagerer og ændrer vores adfærd. Patagonias film 'Artifishal' viser, hvordan mennesker har formået at udgøre en fare for vilde laks, hvaler og co. i deres naturlige habitat og hvorfor fiskeopræt ikke er en løsning på dette problem, men snarere en trussel.

Yderligere information om filmen her:

Bliv involveret og underskriv Patagonias petition mod fiskeopdræt.

Patagonia

664 Produkter
Sorter efter