Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, der er kendt over hele verden for outdoortøj og -tilbehør af højeste kvalitet, har sat sig som mål at gøre alt for at beskytte livet på vores planet. Det betyder ikke bare at investere i tid og kræfter, men også at udvikle bæredygtige produkter og donere mindst 1% af overskuddet til miljøorganisationer, samtidig med at andre opfordres til at gøre det samme. Patagonia har indset, at det kun er sammen, vi kan bevare vores smukke natur for fremtidige generationer.

PATAGONIA TORRENTSHELL - Så bliver du aldrig fanget i regnen igen

Torrentshell er ganske enkelt en klassiker blandt Patagonias regnjakker. Den seneste version med tre lag går ikke på kompromis når det kommer til regnbeskyttelse, men den er stadig mere komfortabel og holdbar end nogensinde før. En jakket der holder hele livet - eller længere.
Se de nyeste produkter fra Patagonia

Patagonias sociale og miljømæssige ansvar

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, grundlægger af Patagonia, grundlagde sammen med Craig Mathews organisationen '1% for Planet' i 2002: Et internationalt netværk af virksomheder forpligtet til at donere en procent af deres årlige salg til miljøbeskyttelse. Siden grundlæggelsen i 1985 har Patagonia støttet forskellige miljøorganisationer, der donerer enten en procent af deres årlige omsætning eller 10 procent af deres fortjeneste afhængigt af hvilket beløb der er større. I 2019 blev der indsamlet imponerende 89 mio. Formålet med denne nonprofitorganisation er at motivere virksomheder og enkeltpersoner til selv at bidrage til miljøbeskyttelse.

Tid til at gentænkeDen nye Patagonia Road til en regenerativ kollektion

Patagonia har gang i noget meget bemærkelsesværdigt med deres nye kollektion: sammen med 150 mindre landbrug arbejder virksomheden hen imod en mere bæredygtig landbrugskultur. I løbet af tre år er målet at fremme sund jord som absorberer carbon og dermed er med til at bekæmpe klimaforandringerne. For en bedre fremtid!

Patagonia

700 Produkter
Sorter efter