Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Patagonia

646 Produkter
Patagonia

De bedste produkter, så bæredygtige som muligt

Patagonia er en amerikansk virksomhed og er blevet en meget populær udbyder af outdoorudstyr. Patagonia adskiller sig dog fra mange andre ved at de følger en bestemt virksomhedsfilosofi: At kunne tilbyde de bedste produkter og derved samtidig skåne miljøet mest muligt. Patagonia arbejder konstant på, at mindske forurening og virksomheden bruger derfor bl.a. genbrugt polyester og organiske materialer. Patagonia voksede ud af en lille virksomhed med speciale i klatreudstyr. Patagonia udvikler og designer også tøj til skiløb, snowboarding, surfing, fluefiskeri, kano og terrænløb. Til disse sportsgrene kræves der ingen motor og belønningen kommer i form af hårdt tilkæmpede øjeblikke mellem os og naturen.

Taske fra Patagonia
Sorter efter
 
Side 1 af
12

Bliv ét med naturen

En hobby eller sportsgren er oftest valgt ud fra interesse og talent. Alle de aktiviteter, som Patagonia lægger op til, er miljøvenlige. Det er stille sportsgrene, da det er aktiviteter, der ikke kræver en motor, udover din egen rugbrødsmotor, og dermed ikke oser eller skader miljøet. Klatring, skiløb, surfing og snowboarding er blot nogle af dem. Så find dit nye udstyr i dette omfattende udvalg.

Tag godt imod nye udfordringer

Selvom dette californiske mærke blev startet i 1973, så går historien i princippet tilbage til 1953, hvor Yvon Chouinard startede sin klatrekarriere. Patagonia Anacapa 20Siden dengang er han vokset til at blive en multiatlet indenfor alle typer af outdoor-sportgrene, hvor surfing, kajak og fiskeri blot er nogle af hans mange favoritter. Derfor er det en mand med erfaring og ekspertise på egen krop, som startede Patagonia og sidenhen har ført det til den ene succes efter den anden. Det er nemlig et mærke, som altid er i udvikling, og som altid er klar med nyskabelser indenfor den professionelle outdoor-scene. Det hele startede med genbrugelige kroge og stoppere til klatring, som sidenhen er blevet videreudviklet i mere miljøvenlige materialer. Det er dog langt fra det eneste, som Patagonia byder på, for i løbet af årene er der kommet beklædning og udstyr til i lange baner, så du kan komme ud og være aktiv med fuld funktionalitet og i fuld beskyttelse. Patagonia LithiaMærket byder på et skønt univers af farver, for Chouinard har gjort op med kedelige farver som grå og sort, der før i tiden var de mest brugte indenfor klatring. Dermed kan du være moderigtig klædt på, når du bestiger bjerge eller vandrer i det fri, for her på CAMPZ.dk har vi lige det, du har brug for.

Mærket som alle aktive kigger efter

Uanset om man er amatør eller professionel, så er Patagonia det rette valg. Her er intet niveau for højt eller lavt. Så gør dig klar til nye oplevelser i det fri med kvalitetstøj og –udstyr i topklasse. Med en sand perlerække af sponsorerede atleter indenfor mange typer af sportsgrene viser dette amerikanske mærke, at efterspørgslen er stor - selv hos de allermest rutinerede udøvere. En af de mange styrker er mærkets tilpasning og udvikling på markedet, som så kommer alle segmenter i møde. Hvad enten man nyder en spontan gåtur, elsker at klatre, er på legepladsen med ungerne, ude at sejle, på camping eller alt muligt andet, så har Patagonia svaret på dine behov. Det danske vejr er uforudsigeligt, og derfor har man brug for masser af beskyttelse og fleksibilitet, hvilket dette super effektive mærke giver dig. Så nyd det varierede sortiment her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!