CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Patagonia Hiking Collection

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Størrelse

  • M

Farve

  • grå

Bæredygtighedscertifikater

  • bluesign APPROVED 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Patagonia Skyline Traveler Bukser korte Damer, grå
Patagonia Skyline Traveler Bukser korte Damer, grå grå
Patagonia
Skyline Traveler Bukser korte Damer, grå
Vejl. udsalgspris 549 DKK 199 DKK
  • Versioner: 8 | M
- 63 %
UDSALG

Patagnoia Hiking Collection - fuld opbakning til vandresporten

Naturen er et sandt mekka for givende oplevelser. En af de bedste måde at tage del i dens glæder, er ved at indtage den til fods.Patagonia Nine Trails Patagonia Hiking Collection er sortimentet hos CAMPZ, der lader dig opdage naturen på en ny, bedre og mere komfortabel måde.

Enestående udstyr og beklædning til udendørsentusiaster siden 1973

Yvon Chouinard er manden bag det banebrydende og bæredygtige amerikanske mærke, der har leveret produkter til udendørsentusiaster siden 1973. I snart 50 år har mærkets udstyr og beklædning været blandt det foretrukne hos alt fra bjergbestigere til vandrere. Med Patagonia Hiking Collection her hos CAMPZ er det tydeligt at forstå hvorfor. Her får du funktionelle og rummelige rygsække samt komfortabel og beskyttende beklædning, der gør det ligetil og let at træde ud i naturen og til fods lægge adskillige kilometre bag dig.

Nyd at vandre med en kollektion skabt til formålet

Vandring og kvalitetstid i naturen tilsættes et ekstra skelsættende element af komfort og funktionalitet med Patagonia Hiking Collection fra CAMPZ. Alt det så du kan nyde at sætte det ene ben foran det andet, time efter time. Sortimentet indeholder blandt andet innovative rygsække med nyttig ruminddeling, smarte og gennemgående lynlåse, blød rygpolstring og justerbare stropper og hoftebælter. Desuden får du vejrbeskyttende beklædning med DWR-belægninger, der holder dig tør og giver fri bevægelighed til udfoldelserne på vandrestierne. Vælg imellem alt fra funktionelle shorts og lange bukser til nederdele og kjoler. Med denne kollektion klædes damer og herrer på, så alle kan nyde vandreture i grønne omgivelser.