Online cykelhandler
Find din gave her | Opdag nu

Patagonia Recycled Black Hole Bags

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Patagonia Ultralight Black Hole Hip Pack, sort
Patagonia Ultralight Black Hole Hip Pack, sort sort
Patagonia
Ultralight Black Hole Hip Pack, sort
219 DKK

Støt op om bæredygtighed med Patagonia Recycled Black Hole Bags

Uanset hvor dine veje fører hen, følger Patagonia Recycled Black Hole Bags med dig. Kollektionen fra CAMPZ er skabt af en af markedets mest anerkendte producenter og udformet med et afgørende fokus på bæredygtighed og alsidige anvendelsesmuligheder. Patagonia Ultralight Black Hole Hip PackMed disse tasker er du sikret en brugbar og alsidig model, der gør det let at medbringe de nødvendige dele og ligetil at holde dig organiseret.

Patagonia gør livet i naturen til en sand fornøjelse

Amerikanske Patagonia er et af markedets mest velrenommerede mærker, og det er der god grund til. Siden Yvon Chouinard tog de første spæde stik til grundlæggelsen i 1970'erne og frem til i dag har virksomheden kontinuerligt leveret en stribe af innovativt og bæredygtigt udstyr og beklædning, der tager udendørsliv og aktive udfoldelser i det fri til et nyt niveau. Med det in mente er vi hos CAMPZ stolte af at kunne præsentere dig for kollektionen Patagonia Recycled Black Hole Bags, der med sine skelsættende funktioner og skarpe fokus på bæredygtighed vil gøre dine tilbragte timer i naturen til en sand fornøjelse.

Gør hverdag og udendørsliv ligetil med bæredygtige taskemodeller

De mange tasker fra kollektionen Patagonia Recycled Black Hole Bags fås i en række modeller, størrelser og designs. Her kan du vælge imellem alt fra rummelige rygsække til mindre funktionelle mavebælter, der levner plads til de vigtigste genstande. Fælles for modellerne er det skarpe fokus på brug af genanvendte materialer. Dette udgangspunkt medvirker til at nedsætte ressourceforbruget og minimere brugen af skadelige kemikalier i produktionen. Alt det så du kan tage aktiv del i at passe godt på naturen. Samtidig er taskerne lavet i letvægtsmaterialer, så intet tynger, når du finder vej igennem naturen og dagligdagen.