Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Op til 50% rabat - Hold dine fødder varme
Houdini Wooler Houdi
Jacket Women Blue Illusion
„Det perfekte
mellemlag!“
Claudia, Kundeservice
TIL PRODUKThoudini

MÅNEDENS PRODUKT

Houdini Wooler Houdi

TIL PRODUKT

En hættetrøje til enhver lejlighed – HOUDINI WOOLER HOUDI

Claudia arbejder som kundeservicemedarbejder hos CAMPZ og er en af vores dedikerede problemløsere, som dagligt hjælper vores kunder med rådgivning og spørgsmål. Når Claudia ikke har travlt med at hjælpe os, tager hun ud i naturen med sine venner. Hendes største interesse er klatring - en passion, hun har dyrket siden sine teenageår.

I efteråret rejste Claudia til Lofoten i det nordlige Norge med denne måneds produkt i tasken: Wooler Houdi fra Houdini. Takket være mange års erfaring og masser af outdooroplevelser ved Claudia præcis, hvilke egenskaber et godt stykke funktionelt gear skal have, og hun var selvfølgelig også frisk på at sætte hættetrøjen fra Houdini på prøve.

MERE FRA HOUDINI

Første indtryk

Da jeg så Houdi for første gang, tænkte jeg straks, at den så utroligt behagelig ud og jeg kunne virkelig godt lide dens krave med lynlås, som gør det muligt at lyne trøjen helt op når det er koldt, og lyne den ned når det bliver for varmt.

Jeg har altid været stor fan af Houdini, fordi deres funktionelle tøj fungerer rigtig godt til både sportsaktiviteter og daglig brug. Jeg synes at deres designs er perfekte til begge. Jeg har haft mange positive erfaringer med Houdinis tøj, fordi det altid har vist sig at være af super god kvalitet, hvilket er vigtigt, når man bruger meget tid på klatrevæggen eller pisten. God åndbarhed er også meget vigtig for mig, og Wooler Houdis GridMerino-overflade så lovende ud.

Testen

Jeg havde Wooler Houdi med mig på min tur til Lofoten i Nordnorge og jeg må sige at jeg ikke kunne have været mere tilfreds med den! Den er det perfekte mellemlag! Jeg brugte den også flere gange som yderlag på de solrige oktoberdage på bjerget. Som forventet, var forholdene kølige på de høje eksponerede skråninger, men med Houdi følte jeg mig helt komfortabel i forhold til temperatur og bevægelsesfrihed, mens jeg klatrede, og da vinden tog til var det virkelig let at tage en skaljakke på over den.

Jeg to den også på lige efter en kold surftur, og selv da jeg lagde mig i mit telt, holdte den mig varm, mens jeg lagde mig i min sovepose. Som forventet var trøjen mere fugttransporterende end langt de fleste af mine tidligere trøjer, hvilket er et kæmpe plus.

TIL BRANDSIDE

Konklusion

Jeg vil anbefale Houdini Wooler Houdi til alle, der kan lide merinouldtøj og nyder udendørsaktiviteter. Dens åndbare, komfortable og fleksible materiale betyder, at den fungerer rigtig godt til alle lejligheder: fra klatring til skiløb og vandreture. Power Houdi er ikke kun funktionel. Jeg elsker designet og jeg fik også masser af komplimenter på klatrevæggen.


Houdini Sportswear

Egne erfaringer med dårlige vejrforhold var med til, at svenskeren Lotta Giornofelice startede med, at beskæftige sig med varmende stoffer til bjergsport. Da virksomheden blev grundlagt i 2001 skete det i samarbejde med designerne Hanna og Eva Houdini. Dette indkluderede funktionelt sportstøj og undertøj lavet af stretch-fleece. Det åndbare tøj føles behageligt på huden og klarer ekstreme vejrforhold. Derudover er Houdini pioner inden for miljøbeskyttelse: Kollektionerne er primært lavet af genbrugsmaterialer. I 2008 vandt de øko-bevidste trendsættere også prisen som årets sportsoutfit.

TIL BRANDSIDETIL BRANDSIDE

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!