Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen
BLACK DIAMOND
MOMENTUM KLATRESKO
„Black Diamonds Momentum er toppen!“
Marcel, Category Manager
TIL PRODUKTBLACK DIAMOND

MÅNEDENS PRODUKT

BLACK DIAMOND MOMENTUM

TIL PRODUKT

BLACK DIAMOND MOMENTUM – KLATRESKO MED MASSER AF KOMFORT

Første indtryk

Uanset om det foregår på en klippevæg eller i en hal, er klatring populært. Få sportsgrene tilbyder en samme blanding af adrenalinpumpende action, helkropstræning og en følelse af succes. Men den gode oplevelse afhænger imidlertid af skoene - disse kan ofte være meget ubehagelige at have på, og det tager begyndere en vis tid at vænne sig til følelsen. Derfor er det også på tide med en model, der tilbyder den tiltrængte komfort! Black Diamond har forsøgt at løse

problemet med deres nye sko Momentum, og Marcel, denne måneds tester, har sat sig for at undersøge, hvorvidt skoene lever op til de høje forventninger. Hos CAMPZ sørger Marcel for at tilbyde vores kunder en bred vifte af kvalitetsprodukter. Vi kunne ikke have fundet en bedre tester - Marcel har klatret i bjergene siden sine unge år og blev hurtigt bidt af sporten. Her kan du læse mere om, hvad Marcel syntes om Momentum fra Black Diamond.

Jeg har brugt meget tid i klatrehaller i løbet af de sidste par måneder, og derfor var testen af Black Diamond Momentum perfekt timet og temmelig praktisk. Jeg havde aldrig prøvet klatresko med velcrolukning før. Det er super bekvemt, især når man klatrer i hallen, fordi man hurtigt kan tage dem af og på igen efter hver session. Den luftige stofoverflade giver god ventilation, i modsætning til mine sko med læder og snørebånd, hvor mine fødder nogle gange kan blive meget varme. Momentum er luftige og nemme at tage af og på, men giver de også tilstrækkelig støtte? Da jeg fandt den sorte æske med Black Diamond-logoet på mit skrivebord, blev jeg begejstret som et lille barn.

Jeg elsker at prøve nye produkter, især når de er så fede som Momentum! Designet er minimalistisk, men alt andet end kedeligt. De blå velcrostropper giver en fin kontrast og den mønstrede stofoverflade med vævet struktur imponerede mig især. Da jeg tog skoene på, blev jeg positivt overrasket. Jeg havde aldrig prøvet sådanne komfortable klatresko før. Momentum har en tyk, meget flad sål, hvilket gør dem mere behagelige at have på end stive modeller med spænd. Den stabile hæl- og tåstruktur syntes at tilbyde tilstrækkelig støtte, og de stabile sider så også lovende ud. Højdepunktet for mig er bestemt det anvendte stof. Det føles stramt, behageligt, elastisk og meget luftigt.


Testen

Jeg har testet skoene over 6 weekender, både på udendørs klatrevægge og i klatrehaller. Det, som slog mig fra begyndelsen var, hvor utrolig behagelige skoene er at have på. Jeg har aldrig før oplevet noget lignende fra mine andre, normalt hårde, forspændte klatresko. Takket være velcrolukningen kan de åbnes eller fjernes helt mellem hver session.

Udover den smarte velcrolukning og høje komfort giver Momentum også ekstraordinær støtte og support. De omslutter sig foden fast og sikkert, samtidig med at foden kan bevæge sig uhindret. Midten af sålen er fleksibel og giver mulighed for at mærke overfladerne under foden.

Stoffet, der bruges i stedet for det sædvanlige læder, er virkelig prikken over i’et, og det, som adskiller dem fra andre modeller. Det giver en perfekt blanding af elasticitet, komfort og fremragende ventilation - et stort plus, især om sommeren. Hvor mine gamle klatresko ville begynde at lugte efter kort tid, forblev Momentum helt lugtfrie - selv efter intensiv brug. En anden detalje, jeg kunne lide var, at min kalk hurtigt efterlod en flot patina på stoffet, hvilket gav skoen et sejt, brugt look.

Skoene kom en smule til kort, når det galt meget små fodfæste og krævende kroge – men det kan man heller ikke forlange af denne type klatresko. Til dette findes der stenhårde modeller til profferne, som er knap så komfortable. Black Diamond tilbyder her en klatresko, der giver begyndere og øvede mulighed for at nyde hver session uden risiko for at miste tæerne.

MERE FRA BLACK DIAMOND

Konklusion

Lad os bare gå direkte til sagen: Black Diamonds Momentum er toppen! Leder du efter et par klatresko til afslappede weekendsessions med vennerne, er Momentum det perfekte valg. I mine øjne giver ingen anden sko samme balance mellem komfort og ydeevne. De er stive, men fleksible i nøgleområderne, åndbare og yderst komfortable. De kan bæres når det er varmt uden at føle, at fødderne sveder som i en sauna. Jeg går ikke i hallen uden dem!


Black Diamond – The Climbing Professionals

Begyndelsen af virksomhedens historie var præget af grundlæggeren Yvon Chouinards lidenskab til bjergbestigning. Sikkerhedssystemer fra Black Diamond tilbyder ivrige bjergbestigere sikker og optimal beskyttelse på bjergture. Kraftige trekkingrygsække, telte og lamper overbeviser med en høj kvalitet. Perfekt håndtering og anvendelse af high-tech materialer gør, at produkterne også er blevet sande klassikere hos erfarne bjergbestigere. Product Video: TIL BRANDTIL BRAND


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!