Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG - Tusindvis af produkter til ekstra lave priser
CRAGHOPPERS
NOSI LIFE ADVENTURE
"Den perfekte trøje til dit trekkingeventyr."
Felicia, Product Manager
TIL PRODUKTCraghoppers

MÅNEDENS PRODUKT

CRAGHOPPERS NOSI LIFE ADVENTURE

TIL PRODUKT

CRAGHOPPERS NOSILIFE ADVENTURE – Til kamp mod myggene!

Vi lever for episke eventyr i den store natur. Disse eventyr er naturligvis ikke helt så sjove, hvis man har den forkerte beklædning! De fleste mennesker ved, hvordan man klæder sig passende på til kolde, blæsende og regnfulde dage - men hvad med tropiske klimaer, hvor man også skal håndtere sværme af irriterende myg? Det er her månedens produkt kommer ind: NosiLife Adventure fra Craghoppers, designet til at beskytte mod irriterende myggebid og intens sollys. Under sin seneste backpackingtur gennem regnskoven i Borneo var vores produktchef Felicia opsat på at se, om denne outdoortrøje kunne levere, hvad den lovede. Her kan du læse, hvad hun syntes om den:
 
Jeg elsker at komme ud i det fri og opdage vandrestierne i mit lokalområde, men jeg er også meget opsat på at udforske flere fjerntliggende destinationer. Så det var med stor spænding, at jeg for nylig opfyldte min drøm om at gennemføre en tre-ugers backpackingtur gennem Borneo. Nosilifes trøje syntes at være den perfekte følgesvend til at teste vejrforholdene - vandring i luftfugtighed på op til 90%, mens du bliver angrebet af tusindvis af blodtørstige myg, er alt andet end sjovt uden det rigtige udstyr!

TIL PRODUKT

Første indtryk

Bare efter et hurtigt kig på trøjen, da den ankom, blev jeg straks imponeret: materialet var tyndt, let og føltes godt på huden. De mange gennemtænkte detaljer gjorde også indtryk på mig: den store lynlås inderside, to brystlommer og en overarmslomme; åndbar mesh på bagsiden, loop i kraven til hængetørring, briller og en integreret rengøringsklud til briller. NosiLife kan også komprimeres til en meget lille volumen- en praktisk funktion, der gør trøjen ideel, når pladsen i din rygsæk er begrænset.
 
Jeg troede, at det var en god idé at gå en størrelse op med denne trøje, så jeg bestilte en størrelse 36 i stedet for min sædvanlige 34 - heldigvis passede den godt! Den lige pasform gav tilstrækkelig bevægelsesfrihed, mens jeg ikke lignede en pose kartofler, og det moderne stilfulde udseende er praktisk nok til trekking. Den cremehvide farve er også behageligt neutral. Jeg kunne godt lide, hvordan trøjen både kan bruges lang- eller kortærmet ved at fastgøre ærmerne med en indvendig knap.

MERE FRA CRAGHOPPERS

Testen

Jeg fik virkelig mulighed for at sætte tøjen på prøve i løbet af mit tre-ugers trekkingeventyr i Borneo. Testbetingelserne kunne ikke have været bedre - udover det tropiske klima ventede tusindvis af myg på at angribe mig. Heldigvis er trøjestoffet vævet med Craghoppers ”NosiDefense”-insektbeskyttelsesbehandling, der effektivt sætter en stopper for tørstige myg og andre bidende insekter. Det giver også god beskyttelse mod farlige sygdomme. Uanset om jeg vandrede gennem den smukke Gunung Mulu National Park eller på en spændende flodkrydstogt på Kinabatangan-floden i den østlige malaysiske del af øen, blev jeg ikke bidt en eneste gang på områderne, som var dækket af trøjen.
 
Solbeskyttelseskraven holdte min hud dækket i perioder med særlig stærk sol. Ifølge producenten giver trøjens Solarshield-materiale en solbeskyttelsesfaktor på 50. Og uanset hvor varmt det er, viste trøjen sig for at være en behagelig åndbar følgesvend. Stoffet krøller heller ikke, selv efter vask eller opbevaring i rygsæk - ingen grund til at finde strygejernet frem her! Jeg kunne også tørre trøjen hurtigt og enkelt via den integrerede løkke i kraven. Til sidst vil jeg nævne den næppe mærkebare lynlåslomme i siden - ideel til opbevaring af værdigenstande som kontanter eller kort.


Vaske Testen


Konklusion

Efter den omfattende test i regnskoven kan jeg med sikkerhed sige, at jeg var helt overbevist af denne trøje. Den er ikke den billigste på markedet, men den er særligt praktisk til trekking i områder med sygdomsfremkaldende myg - du vil sætte pris på den ekstra investering! Den integrerede UV-beskyttelse og det luftige, hurtigtørrende materiale tilføjer til den allerede imponerende pakke. Uanset om det er til bjergsport eller vandretur gennem junglen, er NosiLife Adventure en simpel beklædningsgenstand, der giver dig den størst mulige beskyttelse på alle dine eventyr.

Bedømmelse:

Bedømmelse:

Værdi for pengene:

Kvalitet:

Design:

Innovation:

 

  9/10 ★

  8/10 ★

  9/10 ★

  9/10 ★

10/10 ★


Briterne Brian Gaskin og Roy Holmes stiftede i 1965 mærket for at imødekomme efterspørgslen på beklædning til ekstreme vejrforhold fra bjergbestigere, som ville bestige Mount Everest. I dag er mærket kendt verden over for deres banebrydende rejse-, outdoor- og adventurebeklædning. Siden grundlæggelsen i 1965 har Craghoppers kontinuerligt udviklet innovative stofmaterialer til outdoorbrug, og i 2009 blev de det første outdoormærke, som lancerede en tøjkollektion med permanent insekt-, skovflåt- og solbeskyttelse (NosiLife), for hvilken de også modtog prisen Outdoor Industry Award.

TIL BRANDTIL BRAND

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!