Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen
MAIER SPORTS
TAJO 2 ZIP OFF
"En let følgesvend til ethvert eventyr."
Florian, redaktør
TIL PRODUKTMÅNEDENS PRODUKT

MÅNEDENS PRODUKT

MAIER SPORTS TAJO 2 ZIP OFF

TIL PRODUKT

MAIER SPORTS TAJO 2 ZIP OFF – PÅ TREKKINGTUR I INDIEN

Denne måneds produkt fører os til eksotiske Indien. Dette backpacker-paradis har længe været på vores eventyrlystne kollega Florians ønske-rejseliste. Hos CAMPZ jonglerer han dagligt med ord for at sikre, at hjemmesiden altid er fyldt med spændende indhold. Han besluttede for nylig at tage en pause fra jobbet, for at rejse til Mumbai og Sydindien. Så hvorfor vandrebukser? Du er måske ikke klar over det, men Indien tilbyder også masser af fantastiske vandreruter! For det andet kan et par bukser, der er lette, hurtige om at tørre, og nemt kan omdannes til shorts, helt sikkert ikke skade, vel? Her kan du læse hans oplevelse med bukserne:

Jeg må indrømme, at et anstændigt par vandrebukser længe har manglet i min garderobe! Jeg har gået flere gange, men har førhen stillet mig tilfreds med et par normale fritidsshorts. På min seneste vandretur havde jeg endda badeshorts på! Efter at have modtaget alle former for spørgende blikke på den tur, indså jeg, at det var på tide at investere i noget mere professionelt udstyr! Tilbuddet om at teste Maier Sports‘ Tajo 2 Zip Off-bukser kom på det perfekte tidspunkt, da vandreture stod øverst på min dagsorden for min tur til Indien!

TIL PRODUKT

Første indtryk

Da jeg først tog Tajo-bukserne på, var jeg allerede solgt. De var så lette! Man kunne blive helt i tvivl, om man overhovedet havde bukser på... De var super komfortable og føltes behageligt bløde på huden. Når det kommer til størrelse og pasform, er Maier Sports kendt for at tilbyde et stort udvalg, så alle kan finde den perfekte størrelse. Jeg er en slank ung mand på 180 centimeter, så jeg besluttede mig for at vælge en størrelse 48. De viste sig at passe nærmest perfekt, og takket være det integrerede bælte, var små justeringer ikke noget problem. Zip-funktionen fungerede også problemfrit, og gjorde det muligt at omdanne bukserne til shorts på få sekunder. Det var kun bredden af buksebenene, der tog en smule tid at vænne sig til, da de mindede mig lidt om posede hiphop-bukser fra halvfemserne. Brede bukser eller ej, det var på tide at tage Tajo-bukserne med til Østen!


Testen

Den første udfordring for mine testbukser var ikke en vandretur, men en 30 timer lang togrejse, på over 1.000 km fra Mumbai til smukke Kerala i den sydligste del af Indien. Jeg var her yderst taknemmelig for de komfortable Tajo-bukser, som virkelig gjorde denne maratontur nemmere at komme igennem! Bukserne er ikke kun pæne og lette, men også fantastisk strækbare, hvilket er super praktisk, når man skal klatre op i en køjeseng i tre etagers højde. Generelt gør det elastiske stof dem meget komfortable, og giver tilstrækkelig bevægelsesfrihed i enhver position. Om dagen var det ret varmt i toget, så jeg lynede buksebenene af, og anvendte bukserne som shorts.
Selvfølgelig tog jeg ikke til Indien for bare at køre tog - jeg satte også bukserne på prøve under vandreture gennem naturrige, grønne teplantager, på kanoture langs Keralas snoede kanaler og spadserture gennem nogle af Indiens mest eksotiske storbyer. Bukserne var altid en behagelig, let og pålidelig følgesvend. Stoffet tørrer overraskende hurtigt, er behageligt luftigt og meget åndbart. Tajo-buksernes elasticitet er praktisk til alle former for aktiviteter. Jeg kunne også godt lide, at alle lommer (to foran, en bagpå og en på låret) havde lynlåse, så man ikke risikerede at miste vigtige ting som pas, mobiltelefon eller penge. Denne funktion var især beroligende på ture gennem byen, hvor der var mange lommetyve.

Konklusion

Jeg var bestemt meget imponeret over Tajo-bukserne. De fik mig til at indse, hvor afgørende det er, at eje et godt par vandrebukser. Både i bjergene og i byen, gjorde det lette, strækbare materiale sammen med de gennemtænkte detaljer, livet meget lettere. Den eneste ulempe for mig, var de brede bukseben. Det kan naturligvis være ret praktisk for nogle, da de giver en masse bevægelsesfrihed, men jeg ville have ønsket en mere moderne, strammere pasform i underbenet, eller i det mindste noget velcro til at justere med. Når det så er sagt, synes jeg, at Maier Sports har leveret et par innovative, meget alsidige bukser til vandreture, rejser og fritid. Det er slut med at tage på vandretur i badeshorts!

Bedømmelse:

Performance:

Værdi for pengene:

Kvalitet:        

Design:

Innovation:

 

9/10 ★

8/10 ★

9/10 ★

7/10 ★

7/10 ★


Tradition Meets High Innovation

Maier Sports er en førende producent af outdoor-beklædning. Det fashionable, funktionelle tøj anbefales især til bjergbestigning og vandreture. Maier Sports‘ produkter skiller sig ud med deres valg af materialer af høj kvalitet, og særligt omhyggelige håndværk. Outdoor-beklædning fra Maier Sports tåler vind og vejr, og tillader den nødvendige bevægelsesfrihed, selv i vanskeligt terræn. Hvis du vil være godt forberedt til dit næste eventyr, er Maier Sports et must.

TIL BRAND

Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!