Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Peak Performance

3 Produkter
Peak
Peak Performance

Peak Performance - Be adventurous

I 1986, i en svensk bjerglandsby kaldet Åre, blev Peak Performance skabt af tre skiløbere. Målet var at lave tøj, som de selv ønskede at bære - funktionelt, enkelt og i et cool design. Derudover ønskede de ikke kun at tilbringe ferien i deres foretrukne skisportssted, men at bo der permanent. I mellemtiden er Peak Performance blevet en verdenskendt producent af vintersportsbeklædning.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

En udsøgt fornøjelse at være udendørs

Man kan ligeså godt se det i øjnene; man ikke kan ændre på vejrets forhold. Derfor kan man aldrig få nok af ordlyden, at intet vejr er for dårligt, for så må det være påklædningen, den er gal med. Tøj, sko og tilbehør er heldigvis noget, vi kan ændre på, så alle sæsonernes unikke særheder kan opleves på tætteste hold. Det kan godt svare sig at investere i noget ekstra luksuriøst, for kvaliteten er nu engang bedre, når tingene er fremstillet i premium-materialer. Det er altid tilfældet med kollektionerne fra Peak Performance, der byder på skandinavisk designkunst kombineret med optimal funktionalitet. Mærket er nemlig svensk med alt, hvad det indebærer af snestorme, bidende kulde, regn, sol, vind og andre elementer, som vi også kender i Danmark. Derfor er mærket også yderst populært i vort lille land, hvor man har brug for at klæde sig beskyttende på hele året rundt. Her byder dette attraktive mærke ind med drømmeprodukter på stribe, som sikrer dig en komplet garderobe, der kan anvendes igen og igen.

Et outdoor-mærke alle vil have

Der er gået mode i outdoor-sport. Peak Performance ShieldMan vil gerne se godt ud, selvom man vandrer på øde stier eller giver den gas med sejlads, fisketure, klatring, trekking eller alt mulig andet. Det hele kan opleves i naturen med Peak Performance ved din side. Mærket er derfor også super brugbart og praktisk, hvad enten man opholder sig i byen eller i naturen. Det har siden starten i 1986 udviklet sig fra at være et decideret skisportsmærke og til at være et urbant brand med noget for alle – uanset alder, interesse og modemæssige præferencer. Det helt unikke ved mærket er naturligvis den meget specialiserede ekspertise, som kombineres med tidens innovative teknikker. Det er teknisk stærkt og fuldt ud beskyttende tøj, der er fremstillet med de helt rette overflader og mellemlag. Med udgangspunkt i en komfortabel 3-lags-strategi finder du både undertøj, mellemlag og overtøj, som du så kan kombinere, præcis som du har behov for. Dermed kan kulde, varme, vand, vind, træk, sne og meget andet bare komme an, for med Peak Performance kan du opholde dig udendørs i alt slags vejr.

Nyd den komplette komfort og beskyttelse

Det var tre venner med hver sin baggrund, der i sin tid besluttede sig for at starte Peak Performance. Dog havde de netop passionen og ekspertisen indenfor skisport tilfælles. Derfor blev mærket også møntet på snesportsgrene, men i takt med efterspørgslen fra andre segmenter har mærket så udvidet kollektionerne. Det er især dunjakker, skijakker, fleecetrøjer og andre typer af overtøj, som er firmaets hovedprodukter. Dertil kommer et bredt udvalg af bukser, fodtøj udstyr, tilbehør, undertøj og flere andre produkter, hvilket gør mærket komplet på alle måder. Især overtøjet kan være en lidt større investering for mange, men det er pengene værd. Du får nemlig holdbarhed, kvalitet, beskyttelse og mode for fuld valuta, så der er ingen grund til at tøve. Med Peak Performance vil du nyde at være udendørs, og samtidig slipper du for at fokusere på vind og vejr. Det er ren nydelse med fri bevægelighed i produkternes funktionelle materialer og designs.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!