Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

PEARL iZUMi

2 Produkter
Pris i kr.
Pearl izumi
PEARL iZUMi

Japansk innovation

Japanske Pearl Izumi har lang erfaring med produktion af funktionel sportsbeklædning af høj kvalitet. Ud over cykelspecifikt tøj har de også et bredt udbud til en lang række andre udendørs sportsgrene. Alle anvender den samme formel for kvalitet, innovation og teknisk ydeevne. Tøjet er gennemtænkt ned til mindste detalje og lavet af teknologisk avancerede materialer.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når du er aktiv, yder PEARL iZUMi sit optimale

Det er ikke kun efter man har dyrket sport, at man får det bedre med sig selv. Både krops- og samvittighedsmæssigt mærker man en positiv forskel, når man er aktiv på den ene eller anden måde. Men også når man er igang med selve træningen eller sportsgrenen har man brug for masser af komfort, der motiverer til at blive ved med at træne, og som gør det skønt, lækkert og sjovt at røre sig både ude og inde. Her spiller ens sportstøj og outfit en stor rolle, da det skal sørge for at tage imod sved, kulde, varme, fugt, blæst og alle de andre elementer, vi udsættes for under træning eller i kamp.PEARL iZUMi Sommet Med PEARL iZUMi får du et fantastisk godt bud på sportsbeklædning, der lever op til alle dine krav og parametre.

Bevægelsesfrihed til hver en tid

I Japan er man vant til at indlede hver en proces med en innovativ tankegang. Det ligger ganske enkelt i landets kultur og DNA at tænke i high-tech og nyskabende detaljer. Dette også gælder for PEARL iZUMi, der i sin tid blev startet, af det man i dag vil kalde en entreprenør eller iværksætter. I dag krydres mærkets innovative rødder med amerikanske trends og ekspertise, da hovedsædet netop holder til i USA. Med speciale i sportsgrene som løb og cykling samt triathlon finder du masser af beklædning til netop disse specifikke sportsgrene. Det praktiske og alsidige aspekt betyder samtidig, at tøjet kan bruges til alle typer af aktiviteter. Fordelen ved kollektionerne er nemlig, at de er designet med tekniske specialiteter, der hver især også passer til de skiftende danske årstider. Udvalget fra PEARL iZUMi byder nemlig på alt fra vind og vandbeskyttende designs til svedabsorberende, hurtigtørrende og lette looks. Uanset om det er koldt eller varmt, om det regner, sner, blæser, er varmt, køligt, fugtigt eller andet, så er dette effektive mærke altid garant for optimal beskyttelse i forhold til sæsonerne.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!