CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Peaty's Link Lube Wet Kædesmør 15 ml

ID: 1395840

37 DKK
DKK 2466,67 / 1 l
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Peaty's Link Lube Wet Kædesmør 15 ml

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Linklube kædesmøremiddel til vådt vejr er en skræddersyet irsk kaffeduftende blanding af olier, voks og kraftige korrosionsinhibitorer, der giver dig en superglat, hyperholdbar og støjsvag kæde under de vådeste og mest beskidte kørselsforhold.

Den er født ud af de udmattende krav, der stilles til enduro World Series (EWS)-løb, hvor kørerne ofte skal køre hele dagen under de vådeste og mest beskidte forhold. De har designet linklube wet til at klare disse krav og mere til - den holder nemt en hel dag på en cykel under alle forhold uden at blive til en tyk, umulig at rengøre, som vådsmøremidler er kendt for.

Alle vejrforhold vs. Våd... Hvad er forskellen?
Linklube wet er en blanding af voks og olier med højere viskositet og en højere koncentration af voks og korrosionsinhibitorer sammenlignet med linklube all-weather. Den høje vokskoncentration gør Linklube wet meget mere støjsvag og jævnere og holder meget længere end Linklube all-weather på lange ture under de mest våde forhold.

Test, test og test igen...
Linklube wet er blevet udviklet over tre år og er blevet tæsket og slået i form af nogle af verdens bedste ews-, xc-, landevejs- og cyclocrossryttere gennem en proces med prototype, test, kritik, forbedring og gentagelse.

Uden for racerløb blev der gennemført mange testkørsler på elcykler, hvor kæderne er udsat for ekstreme drejningsmomenter i lange perioder. Hvis du kombinerer dette konstante drejningsmoment med at smadre mudder og vandpytter, køre på stejle bakker, køre hurtigt ned ad bakke - og derefter gentage det hele, indtil batteriet dør - så har du det perfekte testområde for kædesmøremidler (hvem sagde, at det var kedeligt at teste kædesmøremidler!).

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling
Vigtigste oplysninger
Type:
Smørremiddel
Type:
Kædesmørelse
Anvendelse:
Kæde
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
1 x 15ml
Modelår
2023
Produktnummer
1395840
EAN
5060541581906

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.