Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Tid til en ny vinterjakke? – Kom varmt gennem vinteren | Op til 50%

Peli

69 Produkter
Peli

Peli - robuste kufferter og cases

Peli er verdenskendt for design og fremstilling af kufferter og kasser af slagfast og ekstremt hård plast. Deres vand og lufttætte PELI u2122 Cases er ideel overalt hvor følsomme varer skal beskyttes mod særlige belastninger.

Peli kuffert
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Peli giver dine ting ekstra beskyttelse under transport

Når man pakker sit grej ned til transport, er der altid noget, der kræver ekstra beskyttelse, og som kan være vanskeligt at få pakket forsvarligt nok. Med robuste plastbokse og kufferter fra Peli er man hjulpet godt på vej. Peli er verdenskendt for sine slagfaste bokse, der oven i købet er både vand- og lufttætte. Har man f.eks. investeret i et lækkert kamera til at forevige den fantastiske natur med, så er det vigtigt at transportere det sikkert, så kameraet overlever turen, og man kan få de unikke billeder med sig hjem.

Tag på eventyr i arbejdstiden

Mange af os er i dag dybt afhængige af computer og telefon, ikke mindst i forbindelse med jobbet. Peli låg organizerDisse to teknologiske vidundere er begge meget delikate og kan være svære at transportere sikkert nok. Derfor har Peli designet særlige bokse til beskyttende transport af bærbare computere og mobiltelefoner. Boksen til den bærbare har både indvendig beskyttelse i form af skumindlæg samt forskellige rum i indersiden af låget, der gør det let at holde orden på mindre tilbehør. Udover at være ekstremt slagfast har boksen desuden aftagelig skulderrem og kodelås, hvilket gør den sikker på mere end en måde. Med sikker transport af dit teknologiske udstyr gør Peli det muligt for dig at tage dit arbejde med dig, selv om du begiver dig ud på eventyr.

Peli - Praktisk og sikkert

Hvis man foretrækker at bære sin bagage på ryggen, har Peli også nogle smarte rygsække i sortimentet med rygpolstring og ekstra beskyttelsesrum til din bærbare. Har man skrøbelig bagage, som skal opbevares på køl, er der også nogle bokse til det formål. Pelikølebokse er isoleret med materialet EPE, der er fleksibelt og yderst stødsikkert, samtidig med at det holder på kulden. Boksene og kufferterne findes i forskellige størrelser, og enkelte har udtrækkeligt håndtag og hjul, der gør dem praktiske på flyrejsen. Falder man for en boks uden skumindlæg og lås, kan dette tilvælges som ekstraudstyr. Det samme kan en organizer med netlommer, som kan monteres i låget til sikker opbevaring af eventuelle småting. Alle bokse har mange praktiske detaljer såsom håndtag på flere sider, hjul, trykudligningsventil, lukkeklemmer, der er nemme at åbne selv med handsker på, og mange flere. Se vores store udvalg indenfor Peli, bl.a.:
  • Foto Organizer
  • Flightcase
  • Plastboks Laptop Computer Case DeLuxe
  • Kølebeholder


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!