CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Peli kuffert
Peli - robuste kufferter og cases
Peli er verdenskendt for design og fremstilling af kufferter og kasser af slagfast og ekstremt hård plast. Deres vand og lufttætte PELI u2122 Cases er ideel overalt hvor følsomme varer skal beskyttes mod særlige belastninger.

Peli

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Ultimativ tryghed og beskyttelse af værdigenstande med Peli

Føl dig tryg på rejsen. Med Peli fra CAMPZ får du unik sikkerhed og beskyttelse af værdigenstande. Mærkets hårdføre kufferter og modstandsdygtige cases tager hånd om dine værdier og sørger for, at de når frem til den endelige destination uden skader og men.

I årtier har Peli leveret produkter til krævende erhverv og sportsgrene

Hårde brancher og ekstreme sportsgrene kræver udstyr, der kan stå distancen og holde til at blive brugt. Det har innovative Peli haft øje for siden opstarten i 1976. Gennem mere end 40 år har den amerikanske virksomhed fra Torrance præsenteret verden for en række unikke løsninger og skelsættende produkter, der harmonerer med alt fra dykkersport og militærets behov til rejser og udendørsliv. Det hele startede med en produktion af kreativt redningsudstyr til dykkere. Siden har sortimentet udvidet sig, og i dag har adskillige brancher og privatpersoner taget brandets beskyttende produkter til sig, hvoraf de mange robuste kufferter og cases især har vundet indpas.

En unik kombination af hårde flader og blød forring

Hos CAMPZ har vi samlet et bredt sortiment af solide kufferter og cases fra Peli, som kendetegnes af deres sublime beskyttende funktioner og hårdføre designs, der langt hen ad vejen sikrer en unedbrydelig karakter.Peli MicroCase 1010 Alt det så du kan tage kærlig hånd om dine værdier, når du ønsker at fragte dem sikkert fra A til B. Nu kan du trygt fragte værdifuldt elektronisk udstyr som kamera, GPS, mobiltelefon og computer velvidende at delene når helskindet frem til den endelige destination. Mærkets produkter har deres hårde flader og bløde indvendige forring af polypropylene tilfælles. Stød afværges med de absorberende egenskaber, tryk udlignes via ventiler, mens et vandtæt finish holder indholdet tørt. For sublim beskyttelse og fuld tryghed på rejsen er Peli fra CAMPZ det optimale valg. Produkterne er testet af professionelle og udendørsentusiaster, der alle bekræfter de sublime beskyttende egenskaber og hårdføre designs.

Stor variation i modeller og tilbehør

De mange beskyttende kufferter og cases fra Peli fås i en stribe designs og modeller, så der altid er en udgave, som stemmer overens med dine pakkebehov. Alt fra mindre modeller til mobiltelefoner til store kufferter, der levner rigelig plads til større værdigenstande. Smarte klik-lukninger gør det hurtigt og let at få adgang til kuffertens indhold, mens enheder til hængelåse gør det muligt at tilføre din kuffert eller case en yderligere sikring. Også hængelåse og ekstra reservedele såsom forring og indlæg hører til den omfattende samling af Peli produkter fra CAMPZ.