Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Petromax

(48 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Petromax

Petromax - tryk-petroleumslampen

Petromax er den mest kendte tryk-petroleumslampe i verden. Navnet stammer fra "Kommerzienrat" - den højeste honorære titel for civile i Tyskland på daværende tidspunkt - Max Graetz som opfandt lampen i begyndelsen af det 20. århundrede. Hans venner plejede at kalde Max for "Petroleum Maxe" hvor Petromax er forkortelsen. Siden november 1910 har dette navn været patenteret. De efterfølgende år viste lampen sig at være yderst populær og der blev produceret og distribueret millioner af lamper på tværs af landegrænser. Glascylinderet, som er varmebestandig og lavet af borosilicate glas,er altid blevet fremstillet af Duran Group (tidligere Schott). Den dag i dag er mennesker stadig fascineret af denne lampe, som er håndlavet af mere end 200 individuelle dele. Fiskerbåde kan f.eks. belyse deres fangst med denne imponerende kraft med 400 watt.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Petromax online shop på campz.dk

Petromax er et varemærke med en tysk oprindelse, der leverer eksklusive produkter indenfor udendørsbelysning og er kendt for deres petroleumslamper. Petromax har en historie, der går over 120 år tilbage, og det er i dag et varemærke, der forhandles verden over. Kundefladen er bred indenfor friluftsmarkedet og inkluderer alt fra MC-folk, til sejlsportsfolk, campister, spejdere, kolonihaveejere og mange flere. Alle har de tilfælles at have brug for god udendørsbelysning, som er mobil, og som har en høj ydeevne, også når vejret kan være problematisk. Her på CAMPZ.dk kan du finde et spændende udvalg af dette mærkes lamper og tilbehør. Kig nærmere før du skal på din næste campingtur, sejltur eller sommerhusferie med familien eller vennerne. Med Petromax lamper får du sikker og pålidelig belysning med, som gør aftenen længere og sørger for, at du altid kan finde rundt i mørket, hvor du så end måtte være.

Petromax’ baggrund

Petromax lamper blev designet og udviklet i Berlin, Tyskland, tilbage i 1889 af firmaet Ehrich & Graetz. Navnet Petromax har sin oprindelse i materialet i sig selv og navnet Max Graetz. Slutningen af de 19. århundrede var en tid, hvor der skete en masse indenfor belysning både med elektricitet og andre energikilder som petroleum. Petromax EmailleGraetz ønske var, at finde et nyt og mere effektivt belysningssystem og opfandt en proces, hvormed man ved hjælp af tryk kunne omdanne paraffin til en gasart. På baggrund af dette designede han så en lampe, som blev drevet af denne energikilde – fordampet paraffin. Med denne idé havde man opfundet nogle af de stærkeste og mest holdbare lamper i hele verden; lamper som stadig bruges den dag i dag. Det var især fra 1916 og fremad, at Petromax lampen begyndte at blive verdenskendt, og på et senere tidspunkt udviklede man også kogegrej på basis af lampens design. Petromax er i dag et registeret varemærke og nogle af de mest købte petroleumslamper overhovedet, og mærkets design er ofte blevet kopieret. Så derfor: hvis du er én, der ikke går på kompromis med originalitet, kvalitet og funktionalitet, så kan du være sikker på gennem os at få den helt rigtige vare.

Petromax’ produkter

Her på CAMPZ.dk sælger vi det bedste kvalitetsfriluftsudstyr og de nødvendige reservedele, du kan få brug for, hvilket også gælder de kraftige og robuste Petromax lamper, hvor vores udvalg i tilbehør også er stort og varieret. Petromax lamperne er robuste og lavet i kraftige materialer. De giver et godt stærkt lys og samtidig en dejlig varme, som kan være god at have i den typiske nordiske sommer, hvor aftenerne godt kan blive lidt kølige. Alle lamper er lette at transportere og brugervenlige at håndtere, således at alle kan være med. De lyser op time efter time under selv de mest krævende vejrforhold. For at du kan få et hurtigt overblik over de Petromax produkter, vi sælger gennem vores online butik, har vi oplistet dem nedenfor:
  • Petromax 500 Glas
  • Petromax 150/500 Luftpumpeadapter
  • Petromax 500 2-hul sæt
  • Petromax 500 Sidereflektor V2A
  • Petromax 500 Parabol Sidereflektor
Den første varegruppe er tilbehør til Petromax lamper i HK 500-serien og fås i klart eller mættet glas i farverne grå og hvid.Petromax FT9 Begge modeller fås til en rigtig god pris, og man får stor værdi for pengene især produktets holdbarhed taget i betragtning. Den anden produktgruppe er noget, alle kan stå og få brug for, nemlig en luftpumpeadapter, som fås i en grå og violet farve. Adapteren kan bruges til både HK 500- og HK 150-lamperne. På samme måde kan det være, man står og skal have nogle ekstra hulsæt til sin lampe; disse sæt består af tre filtre og et beslag. Er man på vandretur i bjergene eller på camping med familien, kan en sidereflektor til jeres lampe være god at have med, og denne finder du også hos os. Sidereflektoren kan dog kun bruges til Petromax modellen HK 500. I denne kategori af lampetilbehør fås også en parabolreflektor til HK 500-lamperne i en grå farve. Ligegyldigt hvilket produkt man vælger fra Petromax, kan man være sikker på at få den bedste og stærkeste belysning, der er at få indenfor outdoormarkedet.

Når du køber varer på CAMPZ.dk

Her i vores onlinebutik på CAMPZ.dk finder du et flot udvalg i Petromax lamper og -tilbehør. Når du har bestilt hos os, går der kun få dage, før du modtager varen hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads alt afhængig af, hvor du foretrækker at modtage den. Skulle du fortryde købet eller ønske at få det byttet til en anden vare fra vores butik, så har du 100 dages returret. Der kræves kun, at du husker at gemme kvitteringen, og at varens emballage er ubrudt. Du skal også vide, at hvis du har tvivlspørgsmål i forbindelse med købet eller om varemærket i sig selv, så kan du altid kontakte vores kundeservice; vi står parat til at hjælpe. Så drop alt om at storme rundt i butikker for at finde dit friluftsudstyr – hos os finder du det bedste på markedet. Held og lykke med købet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling