CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Petzl Performance IKO Core Forlygte, sort

ID: 1294645

Vejl. udsalgspris 629 DKK
489 DKK
- 22 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Petzl Performance IKO Core Forlygte, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Petzl Iko Core-forlygten viser, hvordan den næste generation af højtydende forlygter ser ud! Den innovative lampe, som er udstyret med et USB-opladeligt kernebatteri, har intet at gøre med tidligere lampers design.

På den ene side scorer den med et ekstremt fladt lampehus, som inspirerer med en imponerende lysstyrke på 500 lumen ved højeste lysstyrke. Desuden er der et halvsolidt pandebånd, som i modsætning til tekstilpandebånd ikke absorberer sved eller regn og takket være det smalle design fremmer luftcirkulationen - pandebåndets kontaktflade er betydeligt mindre end hos andre pandelamper.

Flere LED'er giver en jævn lysfordeling med deres lyskegler, desuden er der to forskellige lyskegler (bred eller kombineret) og flere lysniveauer, så lampen kan vise sine fordele optimalt i de mest forskellige krav og anvendelsesscenarier - fra trail running til skiture. Lampen kan styres med en enkelt kontakt. Der er også en låsefunktion, som forhindrer utilsigtet betjening, og et LED-display, som viser den resterende energi, når lampen tændes og slukkes.

Et es har stadig den og dermed stænk- og støvbeskyttede lampe i ærmet: Med transportkassen kan den omdannes til en lanterne, der f.eks. kan hænges op i et telt.

På grund af kernekonceptet kan Petzl Iko Core-forlygten også drives med tre AAA-batterier (ikke i sangserien). Lampen genkender energitilførslen og justerer lysudbyttet automatisk - med Core-batteriet er de allerede nævnte 500 lumen muligt, med AAA-batterier er der stadig 350 lumen muligt.

Vis alle modeller fra Petzl PERFORMANCE-serien

I korte træk

Lysrækkevidde
Lysrækkevidde
100 m
Lysstyrke
Lysstyrke
500,00 lm
Lystid (t)
Lystid (t)
2-100
Beskyttelsesklasse vand (IP-certificering)
Beskyttelsesklasse vand (IP-certificering)
4 - Beskyttelse mod vandstænk

Funktioner

Tilsigtet brug
Trailløb, Løb, Trekking, Vandring, Vandring / Trekking, Traditionel, Multipitch, Alpint skiløb, Langrend på ski, Ski Touring, Snowboarding, Snesko, Backcountry skisport, Trekking, Camping, Mountaineering
Vigtigste oplysninger
Type:
Pandelampe
Anvendelsesområde:
Camping, Bjergsport
Energikilde:
Batteri (til engangsbrug), Genopladeligt batteri
Funktioner
Lysrækkevidde:
100 m
Lysstyrke:
500,00 lm
Lysniveauer:
3
Lystid (t):
2-100
Udstyr
Antal LED's:
7
Beskyttelsesklasse vand (IP-certificering):
4 - Beskyttelse mod vandstænk
Dimensioner
Vægt:
79,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1294645
EAN
3342540828704

Video

Kundeanmeldelser

3.5
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Petzl Performance IKO Core Forlygte, sort sort
Matthias
Desværre gået i stykker to gange
Oversat fra Tysk Til originalen
Lampen er faktisk fantastisk. Meget let og behagelig at have på. Desværre er 2 lamper defekte indenfor 2 år. Disse kan ikke længere tændes på trods af fulde batterier.
10.01.2023
Petzl Performance IKO Core Forlygte, sort sort
Sabine
Højt anbefalet
Oversat fra Tysk Til originalen
Sidder perfekt på hovedet. Let justerbar. Kan gemmes småt væk. 3 lysstyrkeniveauer til alle situationer. Hurtigt opladet. Ville købe denne lampe igen og igen!
28.10.2021