CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Petzl Performance IKO Forlygte, sort

ID: 1294642

Vejl. udsalgspris 479 DKK
369 DKK
- 22 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Petzl Performance IKO Forlygte, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Petzl Iko-forlygten viser, hvordan den næste generation af højtydende forlygter vil se ud! Den innovative lampe har intet at gøre med de tidligere lampers design.

På den ene side scorer den med et ekstremt fladt lampehus, som inspirerer med en imponerende lysstyrke på 350 lumen ved højeste lysstyrke. Desuden er der et halvsolidt pandebånd, som i modsætning til tekstilpandebånd ikke absorberer sved eller regn og som på grund af sit smalle design fremmer luftcirkulationen - pandebåndets kontaktflade er betydeligt mindre end hos andre pandelamper.

Flere LED'er giver en jævn lysfordeling med deres lyskegler, desuden er der to forskellige lyskegler (bred eller kombineret) og flere lysniveauer, så lampen kan vise sine fordele optimalt i de mest forskellige krav og anvendelsesscenarier - fra trail running til skiture. Lampen kan styres med en enkelt kontakt. Der er også en låsefunktion, som forhindrer utilsigtet betjening, og et LED-display, som viser den resterende energi, når lampen tændes og slukkes.

Et es har stadig den og dermed stænk- og støvbeskyttede lampe i ærmet: Med transportkassen kan den omdannes til en lanterne, der f.eks. kan hænges op i et telt.

Takket være kernekonceptet kan Petzl Iko pandelampen drives med tre AAA-batterier eller kernebatteriet (medfølger ikke). Lampen genkender energitilførslen og justerer lysudbyttet automatisk - med batterier er de allerede nævnte 350 lumen muligt, med Core-batteriet er det muligt at opnå imponerende 500 lumen.

Vis alle modeller fra Petzl PERFORMANCE-serien

I korte træk

Lysrækkevidde
Lysrækkevidde
80 m
Lysstyrke
Lysstyrke
350,00 lm
Lystid (t)
Lystid (t)
2-100

Funktioner

Tilsigtet brug
Trailløb, Løb, Trekking, Vandring, Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter, Klatring, Isklatring, Bouldering, Via Ferrata, Vandring / Trekking, Traditionel, Multipitch, Alpint skiløb, Alpint skiløb - Offpiste, Langrend på ski, Skøjteløb, Ski Touring, Snowboarding, Snesko, Trekking, Camping, Mountaineering
Vigtigste oplysninger
Type:
Pandelampe
Anvendelsesområde:
Camping, Bjergsport
Energikilde:
Batteri (til engangsbrug), Genopladeligt batteri
Funktioner
Lysrækkevidde:
80 m
Lysstyrke:
350,00 lm
Lysniveauer:
3
Lystid (t):
2-100
Udstyr
Antal LED's:
7
Dimensioner
Vægt:
90,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1294642
EAN
3342540828674

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Petzl Performance IKO Forlygte, sort sort
Wolfgang
Fantastisk lys til løb
Oversat fra Tysk Til originalen
Desværre vil du i den mørke årstid i sidste ende få brug for en lampe for at kunne køre, men hvis du gør det, så er denne nok den bedst egnede. Sidder perfekt på hovedet, også over en hue/pandebånd/hat, vægtfordelingen er perfekt takket være batteriet bagpå.
25.11.2022