CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Petzl Swift RL Pandelampe, sort

ID: 1020698

Vejl. udsalgspris 809 DKK
669 DKK
- 17 %
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Petzl Swift RL Pandelampe, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Med en lysstyrke på 900 lumen og kun 100 g er SWIFT RL den kraftigste af Petzls kompakte pandelamper. Med REACTIVE LIGHTING-teknologien analyserer en sensor det omgivende lys og tilpasser automatisk lysstyrken til brugerens behov. Hovedbøjlen er reflekterende for at gøre den synlig om natten. Den har en todelt konstruktion, der giver fremragende stabilitet ved dynamiske og engagerende aktiviteter som f.eks. bjergbestigning, trailløb eller skiløb. SWIFT RL er intuitiv med en enkelt knap til nem styring af alle lampefunktioner. Den er genopladelig og har en måler med fem niveauer til præcis overvågning af batteriets opladningsniveau.

I korte træk

Lysrækkevidde
Lysrækkevidde
150 m
Lysstyrke
Lysstyrke
900,00 lm
Lystid (t)
Lystid (t)
2-30

Funktioner

Tilsigtet brug
Mountaineering, Vandring / Trekking, Alpint skiløb - Offpiste, Langrend på ski, Ski Touring, Trailløb, Løb, Trekking, Vandring
Vigtigste oplysninger
Type:
Pandelampe
Anvendelsesområde:
Bjergsport
Energikilde:
Genopladeligt batteri, Batteri (til engangsbrug)
Funktioner
Lysrækkevidde:
150 m
Lysstyrke:
900,00 lm
Lystid (t):
2-30
Dimensioner
Vægt:
100,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
1020698
EAN
3342540828506

Video

Kundeanmeldelser

4.1
10 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
2
4 Stjerner
1
5 Stjerner
6
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Petzl Swift RL Pandelampe, sort sort
Thomas
Hænderne væk! God for ingenting!
Oversat fra Tysk Til originalen
Vi havde tidligere tre Petzl Artic Cores. De har nu holdt ud i 4 år (inklusive en tur rundt i verden, vandreture, som arbejdslampe, gåture, ...) uden nogen svagheder og viser først nu de første tegn på skader på kontakten (gummi er i opløsning & man har en løs kontakt). På grund af de meget gode erfaringer med Petzl'erne købte jeg disse. Den stærkere lysstyrke og sensoren tiltalte mig. Desværre er dette netop gniden. Sensoren er så følsom, at lampen kun kan bruges til ét formål. Gå alene i naturen i totalt mørke! I alle andre aktiviteter, hvor selv den mindste lyskilde er i nærheden, spiller sensoren disco. Lys, mørk, lys, mørk, ... Det gør dig dum i roen ... og jeg overdriver virkelig ikke! Som pandelampe på cykelstien? Farligt! Pludselig er alt mørkt foran dig... Desuden passer pandebåndet slet ikke. Alt for stramt med en hat / båndet er alt for tyndt / klemmer meget hurtigt / ... Desuden, hvor er det røde lys?! Uundværlig for enhver vandrelampe (så du ikke forstyrrer andres søvn, når de går på toilettet om natten, når de læser osv.!)! Nej, jeg vil ikke anbefale dem til nogen!!! Hold dig væk og køb en anden!
14.02.2022
Petzl Swift RL Pandelampe, blå blå
Marcin
Gennemsnitlig
Oversat fra Polsk Til originalen
Selve lommelygten lyser imponerende, men remmen lader meget tilbage at ønske. Den har ikke været brugt ret tit og alligevel er den revnet og begynder at rive.
30.01.2022
Petzl Swift RL Pandelampe, blå blå
Raine
Hedlight
Oversat fra Finsk Til originalen
Ellers en godfølende lampe, men brugen af kontakten er ikke så jævn som i andre Pezl-modeller.
30.12.2021