Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Løb ind i det nye år - Nyt løb uanset distance eller hastighed

Pinewood

35 Produkter
Pinewood

Pinewood – Outdoorbeklædning fra top til tå

I begyndelsen af 1990'erne fik Rainer Rüssel, grundlæggeren af Pinewood, en idé om at sælge forrede skovmandskjorter fra Kina i Sverige. Til at starte med gjorde han dette fra en lille garage ved sin mors hus. Da han havde lært at tale mandarin på et universitet i Beijing, hjalp dette ham med at komme i kontakt med sine samarbejdspartnere. Salget steg, kundekredsen voksede og firmaet flyttede ind i større lokaler. Gradvist blev udbuddet af outdoortøj udvidet, og de begyndte at bygge egne fabrikker i Kina. Først da var det muligt at levere kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. I dag er Pinewood dedikeret til konstant at forbedre og producere miljøvenligt, funktionelt og bæredygtigt tøj til vandreture, trekking, fiskeri og jagt.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Pinewood – skabt til outdoorbrug

Fritidsaktiviteter og hobbyer er noget, som langt de fleste folk nyder at bruge tid på. Når det foregår i det fri, kræves der forskellige former for beklædning, så man har det komfortabelt. Det er ikke så optimalt at vandre i jeans eller kjole, og derfor byder vi her på CAMPZ på masser af praktiske specialmærker, som klæder dig på til forskellige aktiviteter. Svenske Pinewood er et af de mærker, som er skabt til bevægelse, for kollektionerne består af funktionel beklædning. Det betyder masser af innovative elementer, så vind og vejr ikke kan trænge igennem tekstilerne. Man anvender mange forskellige finesser, der beskytter mod lige den vejrtype, som du begiver dig ud i. Det er eksempelvis i form af membraner, som lukker af for vind og vand, eller merinould, der har den egenskab, at det både nedkøler og isolerer, hvilket gør det brugbart hele året rundt. Læg dertil detaljer som UV-beskyttelse, antibakterielle og hurtigtørrende tekstiler, åndbarhed og mange andre nyttige elementer, som gør helhedsoplevelsen i naturen eller byen perfekt.Pinewood Wildmark/Sahara Dermed kan du med fordel iklæde dig enkelte dele eller hele outfits fra Pinewood med visheden om, at intet vejr bliver en hindring for at få motion samt nyde dine yndlingsaktiviteter.

Funktionel beklædning er Pinewoods passion

Sortimentet fra Pinewood er anvendeligt til alle mulige former for outdoor-aktiviteter. Man designer også unikke kollektioner til eksempelvis fisketure eller jagtture, og dermed når man også ud over de mere gængse former for friluftsliv. Her dykker man mere ned i specialsegmenterne og klæder dig på til lige den hobby, du elsker allermest. Til noget af jagttøjet anvender man blandt andet en særlig pixelfunktionalitet, så et muligt jagtbytte ikke kan se tøjet. Man gør også brug af helt tætvævede stoffer, så myg ikke kan trænge igennem, mens man anvender særlige overfladebehandlinger, der får myg til helt at holde sig væk. Pinewood går helt ned i detaljerne og vælger aldrig den lette løsning. Man er nemlig optaget af tidens nyeste, teknologiske muligheder, så du ubekymret kan gebærde dig i naturen. Kollektionerne er skabt i lette materialer, så du kan være på farten i vildmarken uden unødig vægt. Samtidig kan mange af produkterne transformeres takket være hybride designs, hvilket især ses på udvalget af bukser, hvor underbenene kan lynes af, og du dermed har et par shorts. Det kan der være brug for i naturen, når vejret er omskifteligt og går fra køligt til varmt, samt når man veksler mellem forskellige terræntyper, hvor der nogle steder er krat, brændenælder og andre ubehageligheder, som kræver ben-beskyttelse, mens der andre steder er mere fremkommeligt.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!