Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Platypus

57 Produkter
Platypus

Platypus – Den perfekte tørstslukker på farten

Platypus er kendt for sine innovative drikkesystemer som drikkeflasker og vandblærer. Produkterne er robuste, hygiejniske og fri for skadelige stoffer som BPA. Drikkeposerne er også ideelle til alle outdooraktiviteter på grund af deres lave vægt. Platyplus sikrer også den perfekte og vigtige hydrering på farten.

Platypus
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Platypus drikkeløsninger

"

Væske er altafgørende på turen

Hvad gør man, hvis ens arbejdsplads lukker ned, og man hader at gå derhjemme uden at lave noget? Jo, man starter da sin egen lille virksomhed, der så pludselig viser sig ikke at være så lille mere. Det var, hvad der skete for to ingeniører, da Boeing fyrede 50.000 ansatte, der især gik udover hovedsædet i Seattle. Derfor gik de sammen med en tredje ven, der var outdoor-freak, og som ønskede at forbedre produkterne til udendørssportsgrene. Det er så i dag lig med Cascade, som ejer en række outdoor-mærker i en paraplyvirksomhed, hvor alle underlinjer sparrer med hinanden. Gennem årene er der opfundet meget forskelligt udstyr og tilbehør i alt fra specialudviklede liggeunderlag til små varmeapparater, der smelter sne om til drikkevand. I forlængelse af alt dette blev Platypus startet som et specialmærke indenfor drikkeløsninger til outdoor-brug. Platypus Softbottle Closure CapDet er tydeligt, at det er en virksomhed startet af ingeniører, for man tænker straks på tekniske opfindelser og humanitære drikkevandsprojekter, når man ser på udvalget af drikkedunke og filtreringssystemer. Her tænker man både på at gøre brug af naturens resurser, men også på funktionalitet og innovation. Derfor byder Platypus på dunke, poser og flasker i en masse fede og fleksible designs, som egner sig perfekt til nutidens krav om funktion og lethed.

Et gennembrud indenfor drikkeløsninger

Man kan nærmest se et helt innovativt laboratorium for sig blot ved synet af produktkategorierne fra Platypus. Med slanger, propper, ventiler, rengøringskit, flasker, filtreringssystemer og mange andre ting sørger mærket for, at du aldrig tørster. Alt er holdt så dejligt enkelt og praktisk, så du nemt og bekvemt altid kan komme til dit drikkegrej. Når man er undervejs på vandreture, bjergbestigning, løb, rejser og meget andet så er oppakning og volumen af stor betydning. Netop her byder dette amerikanske mærke ind med masser af funktionalitet i form af flasker, der kan foldes sammen, når de er tomme, så du dermed sparer plads. Alle de forskellige drikkesystemer er skabt i BPA-fri materialer, så du undgår lugt- og smagsforstyrrende elementer. Udover alle de smarte drikkedunke og -flasker så er Platypus også kendt for sine revolutionerende filtreringssystemer, hvor snavset vand bliver renset til det klareste drikkevand. Det minder nærmest om drop-poser, hvor det beskidte vand fra den ene pose filtreres gennem en slange og et specialudviklet prop-filter, så du i løbet af ganske kort tid har adgang til frisk væske. Så hvis du vil undgå dehydrering eller blot har brug for en lille tår væske så se nærmere på dette innovative mærke, der forener funktionel ingeniørkunst med design.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!