CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

POC Aspire Solbriller, sort

ID: 940986

1.479 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

POC Aspire Solbriller, sort (uranium black/violet/gold)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den reviderede Aspire er blevet yderligere forbedret med henblik på cyklisternes behov. Det nye design sikrer optimal komfort med eller uden hjelm. Nu kan du bære dine foretrukne livsstilsbriller på cyklen uden problemer.
Grilamid-rammen er let, fleksibel og holdbar, og det hydrofobiske gummi sikrer en god pasform. Det betyder, at Aspire altid bliver på plads, selv i regnvejr eller når du sveder meget. Der findes mange forskellige Clarity-linser til den nye Aspire, som giver et optimalt syn takket være optimeret kontrast og farvespektrum.

Klarhedsbriller
Optimal synlighed er nøglen til en sikker og hurtig cykeltur for cyklister. Et præcist og uhindret synsfelt giver hurtigere reaktionstider, hvilket øger håndteringen af cyklen, kontrollen og evnen til at reagere på farer.

Med specielle og finjusterede kontraster, uanset om det er i byen, på asfalt, på stier eller på en stejl og hurtig nedkørsel, giver Clarity-teknologien perfekt udsyn under alle forhold.
POC har skubbet grænserne for innovation og videnskab for at udvikle en linseteknologi, der giver cyklisterne et nyt niveau af visuel input. Sammen med verdensmarkedslederen Carl Zeiss Vision har vi udviklet POC Clarity.

Drevet af missionen og POC's erfaring inden for produktudvikling har de udviklet Clarity-glassene - med præcist afstemt kontrast- og VLT-værdier (lystransmission) for at give brugeren det bedst mulige syn i et givet miljø.

Uanset om det er på gaden, på stien eller i byen - lysforholdene er altid forskellige. Med Clarity og dens specielt indstillede lysspektrer er alle detaljer altid synlige.

De specielle farvetoner til vejcyklister gør det muligt for brugeren hurtigt at genkende ujævnheder i asfalten. MTB-ryttere kan vælge linser, hvis farvetoner er specielt tilpasset lysforholdene på stier i skove - med koordinerede farvespektrer for grønt og brunt. Pendlere i byen har derimod helt andre behov: Her er farverne på bilers baglygter og trafiklys specielt fremhævet, så pendlerne kan reagere så hurtigt som muligt for at undgå farer i trafikken.

Ud over de specifikke lysspektrer er POC Clarity-linserne blevet optimeret til tre forskellige vejrforhold. Der er altså tre skiver for solrigt, delvis solrigt og overskyet vejr.

Vælg den perfekte skive til alle typer cykling og alt slags vejr.

Specialfunktioner

Beskyttelsesniveau

Beskyttelsesindeks ifølge Standard EN1938 0 - Til overskyede dage er linsen farveløs 1 - Egnet til svagt sollys gennem en ellers overskyet himmel 2 - Medium linser til normalt sollys 3 - Stærkt sollys (alpe- og havmiljø), ofte mørke linser 4 - Høj Alpe- og havmiljø. Meget mørke linser, ikke egnet til kørsel!

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Cargo, El, Pendling, Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Gletscheregnet:
Nej
Vekselkonstruktion:
ja
Glas-/linsetype:
tonet
Beskyttelsesniveau:
3: 8-18 % lystransmission
Udstyr
ramme:
Full frame
Nasenberreich:
Fastgørelse af gummi
Brillestang:
Hydrofobe ender af gummi for optimal pasform
Brilleglas
Betegnelse brilleglas:
Lilla / sølv
Beskyttelsesniveau:
3: 8 - 18 % Lysgennemgang
flere egenskaber:
Klarhedsbriller, Carl-Zeiss
Modelår
2023
Produktnummer
940986
EAN
7325540997102

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.