Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

POC

POC, en ledende producent af hjelme, briller, body armor og beklædning, har vundet mere end 60 internationale priser for sikkerhed, design og innovation. POC blev stiftet i Sverige i 2005 og har som mission at ’beskytte liv og reducere ulykkers konsekvenser for atleter og for alle som aspirerer til at blive en.’

Top kategorier fra POC

Opdag nye produkter fra POC

POC beskyttelsesteknologier

Den nye Obex BC SPIN - Freedom of Speech


Skihjelmen som taler for dig, når du ikke kan. Obex BC SPIN er designet til øget sporbarhed i vildmarken og er udstyret med en revolutionerende NFC Medical ID chip. Med det nemt justerbare ventilations- og tilpasningssystem tilbyder denne hjelm stor fleksibilitet til både on- og off-piste brug.

The Whole Helmet Concept™


Alle POC hjelme udvikles jævnfør Whole Helmet Concept™, hvori alle hjelmens aspekter og hver integreret teknologi sammen arbejder for at øge den totale sikkerhed. POC mener, at ingen specifik teknologi alene kan definere en hjelm og benytter derfor Whole Helmet Concept™ for at kunne tilbyde en total beskyttelse.

POC

73 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

En fed outdoor-stil med POC

Der findes mange genrer og retninger inden for modebranchen. Her på CAMPZ byder vi på masser af mærker, som både har styr på det funktionelle samt det designmæssige. Svenske POC er et godt bud på et outdoor-mærke, som netop vægter begge dele højt. Firmaet har rødder inden for snesportsgrene som skiløb og snowboarding, hvilket falder helt i tråd med designstilen. Det betyder nemlig kollektioner i sporty looks med inspiration fra streetwear og med masser af fart over feltet. Dermed kan du både bruge produkterne til sport, men også til hverdag, når du har lyst til at være casual klædt. POC har et enormt fokus på komfort, hvilket kommer til udtryk ved bløde tekstiler og baggy looks, som giver masser af bevægelsesfrihed. Udover snesport er man også vild med mountainbiking, som passer perfekt til passionen for hurtige sportsgrene, hvor adrenalinen kommer pumpes rundt i kroppen. Der er i det hele taget energi, ungdommelighed og godt humør over mærket, og det er noget, som får dig ud af sengen og fremover stepperne med dine yndlingsaktiviteter.POC Zip Hood Svensk design er lig med super kvalitet, så du vil altid føle dig godt klædt på, når du begiver dig afsted på cykel, gåben, ski eller noget helt fjerde.

En aktiv livsstil med den rette påklædning

Dette svenske sportsmærke formår at kombinere mode, fritid og sport til perfektion. Udover at byde på deciderede specialprodukter til de specifikke sportsgrene, så er POC netop også garant for alsidige produkter til hverdagsbrug. Det er eksempelvis fede solbriller, til når du slentrer rundt i byen eller langs stranden, men tøj og andre former for tilbehør ligeledes er at finde blandt mærkets sortimenter. Lækre hoodies er også en del af udvalget, og dem kan man altid bruge. De egner sig både til en cykeltur, men kan med fordel også matches med et par sneakers og et par shorts eller jeans, når der skal hygges ved stranden, på campingpladsen eller alle mulige andre steder. Mærkets sublime rygsække kommer man heller ikke udenom. De er skabt i letvægtsmaterialer samt med svedabsorberende ryg og stropper, justeringsmuligheder samt smarte detaljer, som eksempelvis udgang til en drikkeslange. Væskeblæren skal dog i givet fald købes separat, men dem finder du også i mange mærker og varianter her på CAMPZ. Derudover afviser materialerne både vand og snavs, så du kan roligt give den gas i mudder, regn og støv med en af disse ergonomiske og velsiddende backpacks på ryggen. POC er et sport- og fritidsmærke til alsidig brug, så kast et blik på sagerne her i vores store udvalg.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!