CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
Polar
Træning er kun begyndelsen
Siden 1977 har Polar været førende på markedet for pulsmålere. Med vedvarende teknisk innovation hjælper Polars produkter dig med, at forstå kroppens signaler korrekt for dermed at kunne træne mere effektivt. Dette er garanteret af Polars mange års ekspertise i områderne for sport, fysiologi og elektronik. Polars produkter hjælper dig med at få det bedste ud af din træning og at nå dine personlige mål. rn

Polar

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Lad din træning blive målbar

Logoet er ikke til at tage fejle af – man ser det overalt på forskellige typer af atleter. Det ses også mange forskellige steder på kroppen eller på fysiske genstande, da den alsidige produktkategori byder på en hel masse fede gadgets, der kan sidde om håndleddet, brystet, på skoene, cykelstyret eller alle mulige andre steder. Siden Polar startede tilbage i 1977 er der sket masser af fremskridt. Firmaet er i dag et af de førende mærker indenfor pulsure og andre trænings-gadgets, hvor fællesnævneren er målbarhed og registrering. I takt med at aerobic- og fitnessbølgen ramte Danmark i 1980’erne, blev det mere moderne at skemalægge sin træning. Især for nybegyndere og almindelige motionister var det noget helt nyt, så man pludselig havde et fast holdepunkt at støtte sig til, og så man hele tiden kunne følge med i sine fremskridt. I dag er Polar så med helt fremme indenfor innovativ teknologi, hvilket giver nye muligheder for at optimere dine performances. Da mærket er finsk, kan man ikke undgå at forbinde det med skiløb. Den første gadget blev da også brugt som pulsmåler til et langrendsløb. Polar FT60I dag omfavner Polar alle typer af sportsfolk, så sport over hele verden bliver løftet op på et nyt niveau.

Polar øger motivationen indenfor sport

Udover at designe selve produkterne til sportsbrug, så har Polar også ekspertisen til at udvikle indmaden og softwaren. Man samarbejder nemlig med førende ingeniører og fysiologiske eksperter, så alt det sportslige og funktionelle kombineres med videnskab. Derfor har mærket også opfundet deciderede træningsprogrammer, der holder styr på hver eneste lille detalje i din træning. Dermed er der lagt op til, at du kan holde øje med din puls, fedtforbrænding, tid, lokation og flere andre ting. Det giver dig en sikkerhed og motivation i forbindelse med din træning, så du undgår at falde i huller, hvor du føler, at der ikke sker fremskridt. Produkterne fra Polar minder dig nemlig altid om, at du lige kan presse dig selv en ekstra tand mere, så slutresultatet bliver endnu bedre. Mærket hjælper også alle typer af motionister i gang, da produkterne tæller lige fra de enkle gadgets til nybegyndere og videre til mellemstadiet og så endelig helt op til eliteudøvere. Det hele afhænger af, hvor meget du har brug for at måle. Derudover finder du også cykelcomputere, GPS, højdemålere, fitnessarmbånd samt andet lækkert lir, der er innovativt legetøj, som leverer brugbare data, der kan bruges i jagten på den helt rette træningsmængde for dig.