Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

POLER

11 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
POLER
POLER

POLER – Camping Stuff

Iøjnefaldende mønstre og farver, innovative designs og praktiske funktioner kendetegner outdoorprodukterne fra POLER. Mærkets Napsacks (innovative sommersoveposer), telte, hængekøjer, rygsække, tasker og beklædning er rettet mod både outdoor- og urbane eventyrere, samt surfere, snowboardere, cyklister osv. Leder du efter bemærkelsesværdigt og gennemtænkt outdoorudstyr, skal du ikke lede længere.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

POLER – til den praktiske camping freak

Der er massevis af forskelligartede segmenter derude i campingverdenen. Derfor er der til hver en tid også plads til et forfriskende pust fra POLER. Siden 2010 har det amerikanske mærke lukket hullet mellem aktive sportsgrene og mere traditionelle outdoor-aktiviteter. Det betyder også, at mærket henvender sig til alle, som nyder at være på farten uden altid at skulle præstere på sportsligt topniveau. Kollektionerne fra POLER levner nemlig plads til fri udfoldelse og afslapning på flere planer. Her får du tøj og tilbehør designet af en flok unge, innovative gutter fra Californien. Det er coolness og casual looks med masser af komfort. Filosofien er, at man ikke altid behøver at slæbe den store kuffert med. Tingene må godt være lidt afslappede uden at kompromittere komforten. Firmaet vægter nemlig sjov, socialt fællesskab og nye eventyr højere, end flyveture på øverste klasse. Hos CAMPZ finder du naturligvis en lang række af de veldesignede items, så du kan føle dig fri, når du indtager verden på din helt egen ungdommelige og street-agtige måde. POLER VennDe hylder nemlig alt fra couchsurfers og cykelturister til snesportsfolk og meget andet. Der er fede vibes til alle, som er på farten – på jagt efter nye oplevelser.

Highfive til alle hverdagsrejsende og feriegæster

Godt selskab eller bare dig selv på turen? Med de fede produkter fra POLER ved din side, kan du nyde livet, som du ønsker. Roadtrips, festivaler eller overlevelsesture. Man kan klare sig med lidt, når blot designet og kvaliteten er lige i skabet. Derfor finder du også de helt essentielle og uundværlige fornødenheder fra POLER. En rygsæk med plads til det mest nødvendige, en vandflaske samt et emaljekrus til kaffen. Læg dertil sporty og funktionelt tøj – og du er allerede klar til at drage afsted. Det amerikanske mærke sender dig hurtigt og velforberedt ud i livet, men du er samtidig også gearet til spontane øjeblikke. Med rødder indenfor snesportsgrene og skating er designstilen kreativ, rå og afslappet. Der skal nemlig være plads til, at du kan nyde en tur på boardet, grille på stranden og skate dig videre i livet. T-shirts, hættetrøjer og caps er nogle af hovedprodukterne. Altid designet med farver og mønstrer, der understreger en frisk og aktiv livsstil. Tag på klatretur, snup en nat i telt eller hæng ud i bybilledet med vennerne. Kollektionerne er for dig, der nyder livet i det fri med nye venskaber, humor og komfort.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!