CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
POW - Pålidelige handsker til sporty vintereventyr
Mærket POW stammer fra de snedækkede bjerge i det nordvestlige Washington. De specialiserede handsker er udviklet til de høje krav for forskellige vintersportsgrene. Alle handsker opfylder løftet om at være "Built to Last" med ekstra lang holdbarhed under høje belastninger.

POW

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
POW Tallac Mitt Handsker Herrer, sort
POW Tallac Mitt Handsker Herrer, sort sort
POW
Tallac Mitt Handsker Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 519 DKK 279 DKK
  • Versioner: S
- 46 %

Lækker håndvarme året rundt

Design og fremstilling af handsker er en hel videnskab i sig selv. Det er sortimentet fra amerikanske POW et sikkert bevis på. Ved at dykke ned i udvalget fra det innovative firma får du et indblik i de mange materialetyper og -sammensætninger. Siden 2002 har mærket været på banen, og det hele startede på skiløjperne. Kolde fingre kan ødelægge enhver tur i sneen, hvilket blev startskuddet til det første par handsker. I dag er POW et gennemtestet handskemærke, som er med til konkurrencer i skiløb og snowboarding. Ikke mindst testes og bruges handskerne af professionelle, sponsorerede atleter, der bidrager med uvurderlig feedback. Hos CAMPZ er vi også fan af kollektionerne, der består af mange forskellige serier. Danmark er et handskeland det meste af året, og derfor er sortimentet helt uundværligt. Luffer eller fingerhandsker? POW WaybackMan er ekspert i design og fremstilling af begge typer håndtilbehør. Der opereres med tre grundlæggende pasformer, som har hver deres fordele. Profile fit, lofted fit og common fit er de tre kategorier, der dog ikke begrænser sig til én bestemt sæson. Lofted fit er foret med de tykkeste lag isolering og derefter følger common fit. Mens profile fit oftest blot består af mikrofleece eller slet ingen foring.

Så bliver der spærret af for kulden!

Det er ren magi at proppe hænderne ned i et par handsker fra POW. Der anvendes premium-materialer hele vejen rundt, så komforten er absolut i top. Man samarbejder blandt andet med GORE-TEX®, hvilket sikrer tørhed hele året rundt. Den verdenskendte teknologi er uundværlig på handsker, da de innovative membraner sørger for både vand- og vindtæthed samt åndbarhed. Dermed får du også nogle handsker, der kan bruges hele året rundt. Dine hænder vil få det som blommen i et æg både udvendig og indvendig med kollektionerne fra POW. Indvendigt bruger man eksempelvis PrimaLoft® Gold som isolering, hvilket betyder super bløde og fleksible materialer, der holder aldeles effektivt på varme. Som mellemlag på mange af handskerne bruges der merinould, der har mange unikke egenskaber. Antibakteriel, hurtigtørrende, ventilerende og isolerende er blot nogle af de ting, som det attraktive naturmateriale er i stand til at yde. Indvendigt i håndfladerne anvendes der især forskellige typer af læder, da læder er meget slidstærkt og blot bliver pænere med alderen. Levetiden er lang, og derudover kan du nyde godt af materialets skridsikre effekt, så du nemt og behageligt kan få det bedste tag på skistave, vandrestave, padler, eller hvad du nu skal i gang med derude i den skønne natur.