CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Powerbar

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Smag sporten, smag livet

Når du først har smagt en PowerBar, så forstår du, hvad de mener, når de siger: "The Taste of Sport" eller "Smagen af sport". Siden 1986 har de skabt produkter til atleter på farten. Firmaet blev grundlagt af sportsentusiaster, som ønskede hurtig næring på farten uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Gennem ingredienser af høj kvalitet giver de alle sportsnørder ekstra energi til at dyrke bevægelsesglæden. Hvad end du er entusiast eller professionel, så behøver du ikke lede længere end til PowerBar, næste gang du pakker tasken til nye eventyr.

Inspireret af de grænser andre sætter

PowerBar er efterhånden fast inventar til store sportsbegivenheder verden over, og det er ikke uden grund. Takket være deres ernæringseksperter har de lavet barer, som giver cylelrytterne dét ekstra kick, de har brug for, når de er tæt på målstregen. De har længe haft samarbejde med triatlons i hele Europa. PowerBar PowerGelDe har faktisk givet dem mere end 664 millioner kalorier fordelt på over 39.000 atleter. At smage sporten er at smage livet. Mærk den friske luft, dit tunge hjerteslag, sveden på din hud. Hvad end du leder efter energi til at give dig selv det ekstra skub, du har brug for, eller du bare vil have kvalitetsbarer med ud i naturen, så er vi her hos CAMPZ sikre på, at PowerBar bliver en fast del af dit arsenal.

Skræddersyet til din yndlingssport

Ikke nok med at deres barer er fyldt med naturlige, næringsrige ingredienser, de er også sammensat til specifikke sportsgrene og energibehov. Til performance- og endurance-sport får du en lang række produkter som powergels, energibarer og naturlige muslibarer, som giver dig det sidste kick, du har brug for. Er du til de tunge vægte i træningscenteret? Så er vi sikrer på, at du vil elske deres proteinberigede varianter og lækre shakes. Til udendørsentusiasten, klatreren og eventyren får du isoactive, veganske energibarer og vand med de ekstra elektrolytter, kroppen har brug for, når du vandrer på de ekstra lange stræk. Hele deres udvalg bærer tydeligt præg af, at firmaet er grundlagt på en passion for bevægelse og god næring. Der er ingen smalle steder. Og det kan mærkes. Her hos CAMPZ er vi eksperter i gear til udendørssport, og vi bruger hele vores fritid undenfor i naturen. Derfor giver vi PowerBar et kæmpe tak for at have skabt produkter, som gør, at vi kan sidde der komfortabelt under det sidste, lange stræk.