Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Prana

240 Produkter
Prana
Prana

prAna - Begin the Life

Det farverige tøj fra prAna er designet med fokus på komfort til yoga og klatreeventyr. Navnet kommer fra sanskritordet for åndedræt, liv og vitalitet, og netop disse begreber er centrale hos prAnas designere, ligesom bevarelsen af ressourcer og miljø. Det hele begyndte for mere end 20 år siden i Carlsbad, Californien med en stor potion passion og idealisme, og siden har masser af sportsudøvere og fritidsatleter verden over båret det funktionelle komforttøj.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Et ønskværdigt mærke for alle aktive sjæle

Hvad der i sin tid startede som et yoga- og klatremærke er i dag blevet til et yderst alsidigt sportsmærke, der rummer alle typer af sportsgrene. Det hele foregik ret primitivt i starten, hvor de første varer blev sendt afsted i genbrugskasser fra det nærmeste supermarked. I dag har prAna vokset sig stort og attraktivt, hvor professionalisme og innovation er nøgleordene. Man går aldrig på kompromis med de jordnære rødder, der er dybt placeret i selve kernen i alle sportsgrene – nemlig passion, træning, sjov og masser af frisk luft. Man går også meget op i omgivelserne, og man forsøger så vidt muligt at tænke i økologiske baner, når nye kollektioner skal fremstilles.

Lad prAna fuldføre det, du elsker at foretage dig

Det er i sportens ånd, at amerikanske prAna tager udgangspunkt. prAna Boost PrintedNu hvor fødestedet hedder Californien er der godt med streetwear og coolness over kollektionerne. Derfor byder mærket også på masser af casual fritidstøj, som sagtens kan bæres til en festival, en tur i parken, en gåtur med hunden en picnic med ungerne samt alle de andre begivenheder og aktiviteter, hvor man har brug for en casual og funktionel beklædning. Designstilen er som taget ud af enhver modemetropol, hvor de sidste nye farver, former og detaljer pryder på bedste vis. Dermed er der igen lagt op til sjove aktiviteter med selvtilliden i top, for nutidens sportsfolk stiller høje krav til designet. Man vil gerne være personligt klædt på, selv når man dyrker sport – og her lever prAna helt og aldeles op til tidens trends og funktionalitet. Det er moderigtigt sportstøj, der giver dig det bedste udgangspunkt i hverdagen, fritiden eller på ferien. Først og fremmest kan tøjet naturligvis alt det, der kræves, når man begiver sig rundt i forskelligt terræn og i forskellige temperaturer. Derudover er det et ekstra plus, at designstilen også sidder lige i skabet. Så der er ikke en finger at sætte på sortimentet fra prAna.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!