Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Top mærker


Camping & outdoor mærker fra A – Z

På CAMPZ kan du se et af Danmarks største udvalg indenfor camping og outdoor. Er du typen der elsker at campere, er du kommet til det helt rigtige sted – du kan finde nogle af de mest førende teltmærker såsom High Peak, Outwell, Easy Camp mm. Udover telte har vi selvfølgelig også alle de nødvendige accessories til en telttur som gasblus, bestik, kølebokse osv. I samarbejde med mere end 200 brands indenfor outdoor og camping, kan du med sikkerhed finde det som du står og mangler. Er du ikke den store campist, men elsker at vandre i bjergene og udfordre dig selv, så bliv her på siden – vi tilbyder alt lige fra udstyr til isklatring til et par vandrestave. Har du ikke den store tålmodighed så bestil inden kl. 16 man-fre og vi sender samme dag! Skulle det ikke falde i din smag eller er størrelsen ikke som forventet, så tilbyder vi dig 100 dages returret med gratis returnering!

Gør campinglivet lidt lettere

Vi danskere elsker at rejse hvad enten det er charter eller en campingtur som Hr. og Fru. Danmark. Når du skal på camping er det vigtigt, at du har det helt rigtige udstyr med dig. Når du ligger i telt er et liggeunderlag og sovepose essentielle – du skal selvfølgelig ikke stoppe her! Når man camperer har man brug for lidt flere ting end hvad man lige regner med. Gør en god investering i en Relags grill, campingborde & stole fra Lafuma Mobilier og Trangia gryder. Det er ikke kun campingudstyret der er vigtigt, små ting som lamper, knive, strømforsyning og evt. et kompas skal også være med i bagagen.

Outdoortøj til aktiv ferie og hverdag

Der findes efterhånden ikke det et par normale gummisko kan bruges til. Elsker du at vandre, så invester dog i et par ordentlige vandresko fra Hanwag eller et par trail running fra inov-8. Udover at have ordentlig fodtøj, skal du også have en ordentlig jakke og bukser. Elsker du at vandre i et lidt mere råt terræn som den nordlige del af Sverige og Norge, eller tage til Schweiz eller Island, så har du brug for solide jakker der beskytter mod både regn og kulde! Til dette vil både Jack Wolfskin, Marmot og Fjällräven være perfekte! Er det derimod en kanotur sydpå så gå efter en rigtig safari hat, en T-shirt og et par shorts.

Det rigtige udstyr til ekstremsport

Når det kommer til ekstremsport, er det utrolig vigtigt at man har det helt rigtige udstyr. Er du til bjergklatring skal du selvfølgelig have en god rygsæk med masser plads, som kan indeholde reb, karabiner, klatrehjelme og meget mere. Er du til den barske natur og elsker isklatring så invester i en rygsæk fra Halöfs da der er masser af plads til isøksen, tørre strømper, ekstra tøj, mad og drikke. Når det kommer til ekstremsport, skal du ikke tænke så meget på økonomien, men på sikkerheden!

Vi har et hav af mærker, som velegner sig til udendørslivet, både de anerkendte og mindre kendte – ligemeget hvad, har vi sikret os at kvalitet er i top. Vi glæder os til at se dig på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!