Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Protective

0 Produkter
Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

Giv dig selv det bedste med produkter fra Protective

Gode materialer, fri bevægelighed og smarte designs, der følger tidens trends. Det er, hvad der kendetegner de mange lækre tøjdele fra Protective. På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et velassorteret sortiment af produkter fra den dygtige producent.

En perfekt kombination af erfaring og gode materialer

Det tyske mærke Protective så første gang dagens lys i 1991. Mærket blev grundlagt i den tyske by München af en gruppe erfarne snowboardere, mountainbikere og surfere, der mente, at tiden var inde til at kombinere deres erfaringer fra sportsverdenen og livet i naturen med det perfekte valg af materialer. Det er der kommet mange lækre kvalitetsprodukter ud af siden hen, og i dag er mærket en anerkendt og respekteret leverandør af kvalitetsbevidste beklædningsdele til aktive sportsudøvere. Produktionen af tøjdele bygger blandt andet på inspiration og teknologier hentet fra militæret og søværnet. Her handler det om at skabe tøj, der giver maksimal beskyttelse, og netop det har ligeledes været målet for Protective.

Et skarpt øje for detaljen På CAMPZ har vi samlet et stort udvalg af beklædningsdele fra den dygtige og erfarne leverandør. Protective Tectron DenimBlandt andet tilbyder vi flere langærmede trøjer og smarte hovedstykker, der er lavet af bløde, beskyttende og elastiske materialer, såsom bomuld, polyester og elasten. Det betyder tøj, der sidder som smurt på kroppen og giver dig maksimal frihed til at bevæge dig samtidig med, at delene til hver en tid beskytter dig, når du er på farten. I udformningen af samtlige dele er der tænkt på din komfort. Det betyder tøj, der giver dig en perfekt pasform og altid føles rart mod huden. Glem alt om gener og tøj, der strammer de forkerte steder. Her er der tænkt på samtlige detaljer, så du blot skal koncentrere dig om dagens aktiviteter.

Tøj, der følger tidens tand

Protective er til dig, der lever et aktivt liv og godt kan lide at være på farten. Det er til dig, der dyrker sportsgrene som for eksempel cykling, vandring, løb eller surfing. Samtidig er det til dig, der søger et kvalitetsbevidst mærke, hvor der ikke bliver gået på kompromis med det modemæssige aspekt. Her er der tale om dele i et hav af moderne mønstre og farvekombinationer, der til hver en tid vil sætte prikken over i’et på dit personlige outfit og løfte det til nye dimensioner. Når du investerer i produkter fra mærket, får du endvidere holdbare dele, du vil have glæde af i mange år.

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!