Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

PUMA 0 Produkter

Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

Mærket, der klæder dig komplet på til alle aktiviteter

Det startede som et familieforetagende med brødrene Dasslers skofabrik. Men de to tyske brødre kunne ikke blive enige om det videre forløb, og derfor splittede de virksomheden op i to, hvilket mundede ud i henholdsvis PUMA og adidas. Dermed kan man konkludere, at uoverensstemmelser og skænderier også kan føre til, at der bliver ryddet op, og nye innovative mærker opstår.

Et sportsmærke, man ikke kommer udenom

Der findes kun ganske få sportsmærker, som nærmest når helt op til stjernerne. Det er de magiske mærker, som klæder hele verdens befolkning på, og som dermed har en udstråling og et brand med masser af gennemslagskraft. Det er netop her, at PUMA hører til, og hvis du ikke allerede ejer et af deres fantastiske produkter, så kommer du med sikkerhed til det igen på et tidspunkt. Det er nemlig mærket, man vender tilbage til igen og igen, da man ikke kan undvære disse effektive, tekniske og velsiddende designs, som for alvor gør en forskel på træningsbanen eller i kamp. Her på CAMPZ repræsenterer vi alle typer af mærker, og dette attraktive tyske foretagende er naturligvis selvskrevet i sortimentet. Uanset hvilken sportsgren det drejer sig om, så står PUMA klar til at klæde dig komplet på fra inderst til yderst og fra top til tå. Det er mærket, man kan regne med på alle punkter, da beskyttelse, holdbarhed, tekniske finesser, komfort og perfekte pasformer er nogle af de helt grundlæggende nøgleord. PUMA Faas 350 SSamtidig er mærket helt eminent, når det kommer til designstilen, hvor mode og funktionalitet sammensmeltes på sporty og trendy vis.

Fashion kombineret med innovation og dynamik

Det er tydeligt at se og mærke, at PUMA har de mest kreative og dygtige designere, der har fingeren på den internationale sports-puls. Samtidig er mærket sponsor for et hav af atleter og sportshold, som alle nyder godt af de perfekte pasformer, og personlige designs, der gør det muligt at dyrke sport med masser af komfort. Uanset hvilken type sportstøj, fodtøj eller tilbehør du søger, så er PUMA altid på banen med de nyeste kollektioner, der er designet til dine specifikke behov. Dermed kan du begive dig ud i naturen eller byen i fuldførte outfits, eller blot nøjes med nogle enkelte produkter, som gør en markant forskel på dit velbefindende. Skal du på camping, trekking, vandretur, storbyferie, sightseeing, cykeltur eller andre nye eventyr, så åbner PUMA op for et sandt univers af sporty tøj, sko og udstyr, som hjælper dig på vej mod nye mål og oplevelser. Logoet af en sort puma på spring afspejler perfekt dette tyske mærkes tilgang til processerne. Der er udvikling, innovation og fart over feltet, så du altid føler dig top-motiveret, når der skal trænes igennem.

Vær fremme i skoene

De tekniske materialer er mærkets helt klare fordel: åndbarhed, svedtransporterende materialer, ventilation, vand- og vindtætte overflader, strækbarhed og fleksibilitet samt masser af andre raffinerede finesser er kendetegnende for PUMA. Det betyder også, at du altid føler dig godt tilpas i velsiddende tekstiler og fodtøj, som er designet til dine specifikke aktiviteter. Fede farver, mønstre, prints eller tidløse looks er alt sammen en del af kollektionerne. Samtidig samarbejdes der med masser af spændende designere og artister, som altid tilfører mærket et ekstra twist. Derfor er det blot at nyde hele udvalget her på CAMPZ.dk.

Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!