CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1
PYUA
PYUA – ECOrrect Outerwear
I sortimentet fra mærket fra Kiel ved Østersøen finder du outdoortøj til brug ved kysten og til bjergene. PYUA lægger særlig vægt på retfærdige produktionsforhold og bæredygtige produkter med de højeste standarder for ydeevne og kvalitet - Made in Europe, PFC-fri, fremstillet af genbrugsmaterialer, 100% genanvendeligt Closed-Loop-Recycling.

PYUA

7 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • XS
 • S
 • XL

Farve

 • grå
 • grøn
 • orange
 • blå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
PYUA Mellow T-shirt Damer, sort
PYUA Mellow T-shirt Damer, sort sort
PYUA
Mellow T-shirt Damer, sort
Vejl. udsalgspris 439 DKK 219 DKK
 • Versioner: XSS
- 50 %
SALE DEAL
PYUA Spur-Y Bukser Herrer, grå
PYUA Spur-Y Bukser Herrer, grå grå
PYUA
Spur-Y Bukser Herrer, grå
Vejl. udsalgspris 2.229 DKK 1.219 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: XL
- 45 %
PYUA Exceed-Y S Active Jakke Herrer, blå
PYUA Exceed-Y S Active Jakke Herrer, blå blå
PYUA
Exceed-Y S Active Jakke Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 1.039 DKK 569 DKK
 • Versioner: S
- 45 %
SALE DEAL
PYUA Pride Jakke Herrer, blå
PYUA Pride Jakke Herrer, blå blå
PYUA
Pride Jakke Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 889 DKK 489 DKK
 • Versioner: S
- 44 %
PYUA Bolt-Y S Shorts Herrer, orange
PYUA Bolt-Y S Shorts Herrer, orange orange
PYUA
Bolt-Y S Shorts Herrer, orange
Vejl. udsalgspris 889 DKK 489 DKK
 • Versioner: S
- 44 %
SALE DEAL
PYUA Tarmac-Y Shorts Herrer, grøn
PYUA Tarmac-Y Shorts Herrer, grøn grøn
PYUA
Tarmac-Y Shorts Herrer, grøn
Vejl. udsalgspris 959 DKK 469 DKK
 • Versioner: S
- 51 %
SALE DEAL
PYUA Delight S Tanktop Damer, blå
PYUA Delight S Tanktop Damer, blå blå
PYUA
Delight S Tanktop Damer, blå
Vejl. udsalgspris 369 DKK 209 DKK
 • Versioner: XS
- 43 %
SALE DEAL

PYUA – når kroppen har brug for beskyttelse

Der er store ambitioner bag mærket PYUA, som i mere end et årti har bevist, at de kan indfries. Det tyske mærke blev startet i 2008 med en mission om at tænke klimavenligt. Dermed kom de i forkøbet på nutidens hede debatter om naturbeskyttelse og omtanke for kloden. At være på forkant er noget, som mærket er vant til. De arbejder nemlig sammen med tidens professionelle atleter, som hiver omtale og input med hjem til firmaet. Uanset om du har planer om at bestige bjerge, tage på skiferie eller opholde dig på vand, så klæder PYUA dig på til det hele og mærket findes hos CAMPZ. Hovedkvarteret i Kiel tæt på Østersøen er drivkraften, men ture til sneklædte bjerge har også stor interesse. I den forbindelse testes tøjet i udfordrende miljøer og terræner, hvad enten det er i forbindelse med sejlture, alpin bjergbestigning, skiløb eller ganske almindelige gåture i frisk luft på en hver dag. Udover at designe praktisk og funktionelt tøj tænker mærket også på trends og designs. Det betyder streetsmarte looks i hele palettens farver, hvis du da ikke lige er til sort, hvid eller grå, som mærket også byder på.PYUA Foxy Dermed går funktion og fashion op i en højere enhed.

Dit outdoor-tøj har aldrig siddet bedre!

Miljø og klima er de to hoved-drivkræfter bag PYUA. Der tænkes i genanvendelighed hele vejen i alle processerne, for at minimere overforbrug, og for at overlevere en mindre forurenet klode til de næste generationer. De nøjes ikke med at anvende genbrugt materiale. Når tøjet engang har udtjent sin første levetid og er blevet slidt, så kan det også genbruges igen takket være materialerne, der er 100 % genanvendelig polyester. Mærket har også udviklet deres eget system kaldet "Climaloop", der er et 3-lags laminatsystem. Kollektionerne fra PYUA er tilmed 100 % vindtætte, vandtætte og åndbare, så du kan være aktiv på alle årstider med største beskyttelse og komfort. Der er både tænkt på dig og din sundhed i form af materialernes direkte kontakt med huden samt på kloden i et større billede. Derfor er tøjet fri for fluorcarbon og polytetrafluorethylen, som er mistænkt for at være sygdomsfremkaldende. Det brede sortiment giver dig mulighed for at klæde dig på i alle tre lag – lige fra undertøj til mellemlag og yder-lag, så du kan sammensætte de forskellige items efter årstiden og den specifikke aktivitet. Dermed kan du kombinere det inderste åndbare lag med isolerende mellemlag og vind- og vandbeskyttende overtøj i økologiske og miljøvenlige designs.