Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Quiksilver

295 Produkter
Quiksilver

Quiksilver – performance og stil i perfekt symbiose

Action har altid været i blodet hos Quiksilver-grundlæggerne Alan Green og John Law, som entusiastiske surfere vidste præcis, hvordan man skulle håndtere bølgerne på vandet. Ideen om at skabe behageligt og elegant tøj til deres actionsport blev til virkelighed i 1969. De første modeller blev hurtigt populære, og det førte i 1973 til at grundlæggelsen af Quiksilver. I dag er mærket verdensberømt for surfing- og snowboardbeklædning og tilbehør, og er blevet en af de største og mest anerkendte sportsvirksomheder på actionsportmarkedet.

Sorter efter
 
Side 1 af
6

Bliv klar til stranden og ferien med Quiksilver

Er det blevet tid til at pakke kufferten til ferien, eller viser kalenderen langt om længe, at de varmere måneder venter lige om hjørnet, så klæder vi dig på fra top til tå. På vores side har vi samlet et stort udvalg af produkter, der gør sig godt til sommervejr og udendørsaktiviteter. Blandt andet tilbyder vi et væld af herresandaler fra dygtige Quiksilver.

Kvalitetsmaterialer forvandlet til ekstraordinære produkter

I 1969 tog Alan Green og John Law de første spæde stik til at skabe en af sportsindustriens mest anerkendte mærker. Quiksilver har længe været på alle læbers, når vi taler kvalitetsdele til surfing, sommervejr og strandliv, for ikke at nævne snowboarding, vintervejr og et aktivt liv i bjergene. Autencitet, innovation og troen på ubegrænset potentiale har alle være hjørnestenene i producentens enorme og verdensomspændende succeshistorie. Siden starten har producentens altoverskyggende mål været at forvandle gode kvalitetsmaterialer til ekstraordinære produkter. Det har i dag ledt til et stort sortiment af produkter, der er perfekte til dig, der holder af et aktivt udendørsliv og ikke vil gå på kompromis med kvalitet, design og holdbarhed. Quiksilver Molokai Highline SlabPå CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et bredt udvalg af disse produkter.

Smarte herresandaler fra Quiksilver

Vores store udvalg af produkter fra Quiksilver omfatter blandt andet et væld af smarte og moderigtige sandaler i flere størrelser til herrer. I udformningen af de mange sandaler har mærket vægtet det visuelle og modemæssige aspekt. Det betyder flotte designs, der følger tidens trends og altid sætter prikken over i’et på dit sommeroutfit, så du er klar til at indtage strande og stræder med stil. Samtidig får du komfort langt ud over det sædvandlige, når du stikker fødderne i et par sandaler fra mærket her. Det skyldes de bløde gummisåler, der giver en god kontakt med underlaget, mens simple tåremme giver dig et par sko, der er lige til at stikke fødderne i. På CAMPZ kan vi varmt anbefale mærkets produkter, der til hver en tid vil øge din komfort.

Kombiner med andre dele fra vores sortiment

Er du på udkig efter kvalitetsdele, der kan bruges i kombination med de mange smarte sandaler fra Quiksilver, tilbyder vi blandt andet et væld af badeshorts og badebukser fra anerkendte mærker. På vores side har vi udelukkende samlet markedets bedste produkter, så du kan blive godt klædt på til de lunere dage på stranden. Vi har også solbriller, T-shirts og shorts. Det betyder, at du kun behøver lede ét sted, når du er på udkig efter nye beklædningsdele til sommervejret.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!