CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Quiksilver – performance og stil i perfekt symbiose
Action har altid været i blodet hos Quiksilver-grundlæggerne Alan Green og John Law, som entusiastiske surfere vidste præcis, hvordan man skulle håndtere bølgerne på vandet. Ideen om at skabe behageligt og elegant tøj til deres actionsport blev til virkelighed i 1969. De første modeller blev hurtigt populære, og det førte i 1973 til at grundlæggelsen af Quiksilver. I dag er mærket verdensberømt for surfing- og snowboardbeklædning og tilbehør, og er blevet en af de største og mest anerkendte sportsvirksomheder på actionsportmarkedet.

Quiksilver

4 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • XS
 • S
 • M
 • XXL

Skostørrelse

 • 29

Farve

 • orange
 • blå
 • sort
 • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Quiksilver Wolfs Shoulders Td Jakke Herrer, oliven/blå
Quiksilver Wolfs Shoulders Td Jakke Herrer, oliven/blå oliven/blå
Quiksilver
Wolfs Shoulders Td Jakke Herrer, oliven/blå
Vejl. udsalgspris 889 DKK 289 DKK
 • Versioner: XSMXXL
- 67 %
UDSALG
Quiksilver Waiting Period Jakke Herrer, orange/blå
Quiksilver Waiting Period Jakke Herrer, orange/blå orange/blå
Quiksilver
Waiting Period Jakke Herrer, orange/blå
Vejl. udsalgspris 1.009 DKK 309 DKK
 • Versioner: S
- 69 %
UDSALG
Quiksilver Skyward Jakke Herrer, sort
Quiksilver Skyward Jakke Herrer, sort sort
Quiksilver
Skyward Jakke Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.189 DKK 329 DKK
 • Versioner: XS
- 72 %
UDSALG
Quiksilver Moloka Sandaler Drenge, sort
Quiksilver Moloka Sandaler Drenge, sort sort
Quiksilver
Moloka Sandaler Drenge, sort
Vejl. udsalgspris 109 DKK 39 DKK
 • Versioner: EU 29
- 64 %
UDSALG

Bliv klar til stranden og ferien med Quiksilver

Er det blevet tid til at pakke kufferten til ferien, eller viser kalenderen langt om længe, at de varmere måneder venter lige om hjørnet, så klæder vi dig på fra top til tå. På vores side har vi samlet et stort udvalg af produkter, der gør sig godt til sommervejr og udendørsaktiviteter. Blandt andet tilbyder vi et væld af herresandaler fra dygtige Quiksilver.

Kvalitetsmaterialer forvandlet til ekstraordinære produkter

I 1969 tog Alan Green og John Law de første spæde stik til at skabe en af sportsindustriens mest anerkendte mærker. Quiksilver har længe været på alle læbers, når vi taler kvalitetsdele til surfing, sommervejr og strandliv, for ikke at nævne snowboarding, vintervejr og et aktivt liv i bjergene. Autencitet, innovation og troen på ubegrænset potentiale har alle være hjørnestenene i producentens enorme og verdensomspændende succeshistorie. Siden starten har producentens altoverskyggende mål været at forvandle gode kvalitetsmaterialer til ekstraordinære produkter. Det har i dag ledt til et stort sortiment af produkter, der er perfekte til dig, der holder af et aktivt udendørsliv og ikke vil gå på kompromis med kvalitet, design og holdbarhed. Quiksilver Molokai Highline SlabPå CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et bredt udvalg af disse produkter.

Smarte herresandaler fra Quiksilver

Vores store udvalg af produkter fra Quiksilver omfatter blandt andet et væld af smarte og moderigtige sandaler i flere størrelser til herrer. I udformningen af de mange sandaler har mærket vægtet det visuelle og modemæssige aspekt. Det betyder flotte designs, der følger tidens trends og altid sætter prikken over i’et på dit sommeroutfit, så du er klar til at indtage strande og stræder med stil. Samtidig får du komfort langt ud over det sædvandlige, når du stikker fødderne i et par sandaler fra mærket her. Det skyldes de bløde gummisåler, der giver en god kontakt med underlaget, mens simple tåremme giver dig et par sko, der er lige til at stikke fødderne i. På CAMPZ kan vi varmt anbefale mærkets produkter, der til hver en tid vil øge din komfort.

Kombiner med andre dele fra vores sortiment

Er du på udkig efter kvalitetsdele, der kan bruges i kombination med de mange smarte sandaler fra Quiksilver, tilbyder vi blandt andet et væld af badeshorts og badebukser fra anerkendte mærker. På vores side har vi udelukkende samlet markedets bedste produkter, så du kan blive godt klædt på til de lunere dage på stranden. Vi har også solbriller, T-shirts og shorts. Det betyder, at du kun behøver lede ét sted, når du er på udkig efter nye beklædningsdele til sommervejret.