CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Rab Cirrus Nederdel Damer, rød

ID: 1472106

Vejl. udsalgspris 739 DKK
289 DKK
- 60 %
Inkl. moms. plus Leveringspris
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Normal
    XS udsolgt online
    S udsolgt online
    M udsolgt online
    L udsolgt online
    XL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Rab Cirrus Nederdel Damer, rød (deep heather)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Cirrus Skirt er en syntetisk isoleret nederdel, der er designet til at give et lag varme til tiden efter en dag i bjergene. Ideel til at tilpasse dit lag-på-lag og nyde en alsidig stil, med strækbare sidepaneler for ekstra komfort og fleksibilitet, når du er på farten.

Cirrus drevet af 3M Fjerfri Isolering
Cirrus er en ny, banebrydende isolering, der kombinerer næsten alle de vigtigste fordele ved naturlige dun og syntetisk fyld, samtidig med at man undgår deres begrænsninger. Tekniske, vandafvisende fibre er ekspanderet til en "dunlignende" struktur for at skabe en sky af varme. Cirrus er blevet testet grundigt under udviklingen for at levere den samme varme i forhold til vægten som 600 Fill Power andedun. I modsætning til andre syntetiske isoleringsmaterialer er det frit at lufte for at holde på varmen. Den komprimeres godt, når den pakkes, og den er robust og holdbar. Dets modstandsdygtighed over for fugt, varme, når det er vådt, og tørringshastighed er meget høj: bedre end selv Hydrophobic Down og tidligere menneskeskabte isoleringer. drevet af 3M Featherless-teknologi.

I korte træk

Linning
Linning
Elastisk bund
Type
Type
lige snit
Sæson
Sæson
efterår/vinter

Funktioner

Tilsigtet brug
Vandring / Trekking, Ski Touring, Livsstil/Streetwear, Livstil / Hverdag, Trekking, Vandring, Urban Outdoor, Fritidsaktiviteter
Køn
Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
lige snit
Sæson:
efterår/vinter
Kategori:
Sportstøj
Længde:
Kort
Materiale
Yderstof:
100 % Nylon
Behandling
Linning:
Elastisk bund
Udstyr
Lommer:
2 sidelommer med lynlås
Dimensioner
Vægt:
188,00 g
Længde:
46,00 cm
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Normal
Modelår
2022
Produktnummer
1472106
EAN
0821468982512

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Rab Cirrus Nederdel Damer, sort sort
Lidia
Bull's-eye
Oversat fra Polsk Til originalen
Jeg har længe overvejet at vælge denne nederdel, størrelsesmæssigt, om S-ka'en ikke bliver for tætsiddende. Det viste sig at være endnu løsere, og jeg ser det alt for godt, for det strammer ikke, når jeg tager jeans eller tykkere bukser på. Den har elastik i taljen, så den kan justeres, M skulle sende tilbage, den ville være for stor. Jeg er meget glad, for den er ramt perfekt med farven, især at jeg har en Rabu jakke i denne farve, og jeg har skabt et interessant sæt, der kan kombineres med hinanden på forskellige måder og med andre underdragter, det er perfekt til hver sæson, små mål efter foldning, passer næsten i lommen, let, i overensstemmelse med beskrivelsen og godt taget med billeder, som alle andre udstillinger. Sådan ser det ud i det virkelige liv, som det er vist. Jeg anbefaler det, for sådan en ting vil blive brugt i årevis.
01.03.2022