CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Selv om det er sjovt, er klatring ofte udfordrende og udmattende - uanset om du er udendørs eller træner i hallen. Men behøver dine tær og fødder virkelig at gøre ondt? Folkene hos Red Chili har i over 25 år arbejdet passioneret på at give dig de rigtige redskaber til dine fødder, så du kan have det sjovest muligt i længst mulig tid, når du klatrer: komfort møder ydeevne!

Topkategorier

Red Chili

3 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • XS

Skostørrelse

  • 39
  • 44

Farve

  • grøn
  • orange
  • blå
  • turkis

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Red Chili Magnet II klatresko, blå/orange
Red Chili Magnet II klatresko, blå/orange blå/orange
Red Chili
Magnet II klatresko, blå/orange
Vejl. udsalgspris 999 DKK 409 DKK
  • Versioner: UK 6 | EU 39
- 59 %
UDSALG
Red Chili Shima Bukser Damer, turkis
Red Chili Shima Bukser Damer, turkis turkis
Red Chili
Shima Bukser Damer, turkis
Vejl. udsalgspris 889 DKK 249 DKK
  • Versioner: XS
- 71 %
UDSALG
Red Chili Fusion II Klatresko, grøn
Red Chili Fusion II Klatresko, grøn grøn
Red Chili
Fusion II Klatresko, grøn
Vejl. udsalgspris 959 DKK 389 DKK
  • Versioner: UK 9,5 | EU 44
- 59 %
UDSALG

Red Chili – til dig, der er vild med klatresport og lækkert tøj

Klatring er en sport, der stiller store krav til dit udstyr. Med klatresko fra Red Chili får du udstyr, der bygger på solide erfaringer fra sporten, mens mærkets mange tøjdele løfter dit look til nye dimensioner.

Til klatrere, af klatrere

Kun klatrere ved, hvad klatrere har brug for. Det er ordene bag det verdenskendte og respekterede mærke Red Chili, der er skabt og grundlagt af de to dedikerede klatrere Stefan Glowacz og Uwe Hofstädter for mere end 20 år siden. De mange år i branchen, og den store erfaring fra den adrenalinfyldte sport, har manifesteret sig i en lang række kvalitetsprodukter. På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af disse produkter, der alle vil gøre dig klar, når det igen er blevet tid til at indtage den næste klatrevæg, klippe eller bjergside.

Innovative klatresko, der sætter nye standarder for sporten

Blandt vores store udvalg af produkter fra Red Chili finder du alt fra kvalitetsbevidste og komfortable klatresko til lækre og moderne beklædningsdele til damer og herrer, i et væld af størrelser. Red Chili Tecu 18Vi har alt, hvad du kan have brug for, og gør en dyd ud af at klæde dig på fra top til tå. Især er det tyske mærke kendt for sin produktion af klatresko, der er inspireret af erfaringer fra den virkelige verden. Efter adskillige klatreture med dertilhørende ømme fødder, gjorde grundlæggerne af mærket det til deres ultimative mission at skabe en ny form for klatresko, der giver rigeligt med plads til tæerne og aldrig efterlader dig med trætte og ømme fødder, efter en lang dag med klatring. De mange klatresko fås i modeller til damer, herrer og børn, hvoraf der altid er et par at finde, der harmonerer med dine fødders form og symmetri.

Fuldfør din garderobe med tøjdele fra den dygtige producent

Det stopper langt fra ved de innovative klatresko. Red Chili har siden tilføjet et stort udvalg af moderigtige beklædningsdele til deres sortiment, og på CAMPZ kan du nu få fingrene i de mange dele. Til damer tilbyder vi et hav af ærmeløse trøjer, kjoler, langærmede trøjer og bukser i flotte farvesammensætninger og sjove mønstre, mens vi til herrerne har T-shirts, hættetrøjer og bukser. I udformningen af de mange dele er der udelukkende brugt materialer af højeste kvalitet. Det betyder, du får produkter, som du har glæde af længe, når du køber tøjdele fra den dygtige producent.