Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Op til 50% rabat - Hold dine fødder varme

Regatta

463 Produkter
Regatta

Regatta - Erobrer naturen med innovativt tøj og tilbehør

De innovative produkter kommer fra 80 års erfaring, hvor Regatta har fremstillet innovative og funktionelle rygsække og holdbart tøj. Denne britiske virksomhed blev grundlagt i 1981 og startede med blot at være 12 personer. Regatta ville fremstille produkter, der kunne inspirere folk til at nyde den friske luft, outdoorlivet - og folk skulle selvfølgelig have råd til det. Idag er det stadig det, der tæller for bl.a. vandrere, cyklister, campister og rygsækrejsende.

Taske fra Regatta
Sorter efter
 
Side 1 af
9

Mærke med familie i forsædet

Regatta blev grundlagt i Storbritannien i 1981 af Keith og Joanna Black. Selvom firmaet måske kun lader til at være små tre årtier gammelt, så havde tidligere generationer i familien også arbejdet med udendørstøj, hvilket sammenlagt gav omkring næsten 80 års ekspertise inden for branchen. Dette meget stærke familieimage og det faktum, at firmet i dag stadig er familieejet, har været med til at vedligeholde og styrke deres specialiserede fokus på høj kvalitet af friluftstøj og fodtøj til hele familien. Dette image og den konsekvent høje kvalitet har gjort, at Regatta har oplevet kun stadigt voksende succes både inden for og uden for landets grænser og findes nu i mere end 40 lande verden over.

Klassisk moderne design til gode priser

Der bliver ikke lagt skjul på, at designet er inspireret af engelske traditioner i både farver og form, men det er lykkedes dem at være designmæssigt innovative nok til, at de har kunne fange et bredt publikum. De har generelt et ret bredt sortiment, der gør, at du kan finde noget for en hver smag, og at du kan finde alt på ét sted fra sommerbrug til vinterbrug og alt slags udendørsterræn. Regatta PaxtonMed familien i fokus har det desuden altid været et mål for Regatta, at selvom produkterne og tøjet skulle være af høj kvalitet, måtte det ikke koste en formue. Den kombination har selvfølgelig hjulpet dem til at bibeholde og udvikle deres position som et af de mest foretrukne firmaer, når du det kommer til friluftsbeklædning.

Hele familien kan kigge med på CAMPZ

Ligegyldigt om I er ved at planlægge jeres næste sommerferie, vandretur eller noget helt tredje, så kan I samles her på CAMPZ, store som små, og finde de produkter fra Regatta, der passer bedst til lejligheden og jeres smag. I vil hurtigt kunne se, at tøjet er både funktionelt og moderigtigt. Og ved at klikke ind på produkterne kan vi her på CAMPZ give jer information omkring produktdetaljer og dermed hjælpe til med forberedelserne til livet i det fri. Regatta har også udtænkt fire varegrupper: X-ert Performance, Adventure Tech, Outdoor Classics og Lifestyle, som skal gøre det nemmere og hurtigere for jer at vælge præcis den type produkt, der lever op til jeres behov og netop den type aktivitet, som I skal i gang med. Det gælder selvfølgelig for alle årets sæsoner. Det smukke, elegante design, familiebaseret knowhow, kontinuerlig innovation og gode priser er med til at sikre hele familien en virkelig god oplevelse, når I giver jer udenfor sammen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!