Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Regatta 280 Produkter

Taske fra Regatta
Regatta

Regatta - Erobrer naturen med innovativt tøj og tilbehør

De innovative produkter kommer fra 80 års erfaring, hvor Regatta har fremstillet innovative og funktionelle rygsække og holdbart tøj. Denne britiske virksomhed blev grundlagt i 1981 og startede med blot at være 12 personer. Regatta ville fremstille produkter, der kunne inspirere folk til at nyde den friske luft, outdoorlivet - og folk skulle selvfølgelig have råd til det. Idag er det stadig det, der tæller for bl.a. vandrere, cyklister, campister og rygsækrejsende.

Sorter efter
 
Side 1 af
5

Kæmpe Regatta udvalg - Regatta online

Regatta er et engelsk varemærke, som siden 1981 har leveret smart friluftstøj og fodtøj til hele familien, og er specielt kendetegnet ved at have en høj standard. Varesortimentet er alsidigt og spændende, præget af nytænkning i design men samtidigt også inspireret af engelske traditioner i farver og form. Forbrugerne kan få alt de har brug for fra inderst til yderst, til sommerbrug og til vinterbrug, til turen i bjergene eller eftermiddagen i baghaven. Virksomhedens mål er, at kunne levere produkter i høj kvalitet der ikke koster en formue.Regatta Kongo Denne filosofi har gjort Regatta til en klar vinder og det foretrukne brand på det engelske friluftsmarked og i stigende grad også i resten af Europa.

Om Regatta

Firmaet så dagens lys for lidt over tre årtier siden, da Keith og Joanne Black besluttede sig for at starte deres eget foretagende. De havde et ønske om at beklæde friluftsfolket med det bedste og smarteste tøj og det mest praktiske fodtøj. De kom godt fra start, hjulpet af deres families ekspertise eftersom to generationer før dem, deres far og bedstefar, også havde produceret udendørstøj dog indenfor forskellige brancheområder. Denne baggrund betød, at Regatta i realiteten havde over 80 års ekspertise med i bagagen, og man vidste derfor fra starten, hvad kunderne havde brug for og foretrak. Lige siden de første år er firmaet vokset støt og hele tiden kommet ind på nye nationale markeder. I dag eksporterer Regatta mere end 15 millioner produktenheder til over 40 lande verden over hvert år. Deres hovedkontor er beliggende i Manchester i England, men de har også salgskontorer i det meste af Europa og i Skandinavien, mere præcist er det Finland, der ligger hus til et landekontor. Produktionen foregår på installationer rundt om i Asien. Firmaet fører i denne henseende en stærk etisk firmapolitik og et tæt samarbejde med fabrikkernes ledelser med henblik på, at fremstille innovative produkter i høj kvalitet. Alle produkter går igennem strenge kontrol og testforløb, inden de bliver sendt markedet. Regattas succes skyldes en blanding af mange faktorer, som er gået op i en højere enhed og har gjort, at de i dag udbyder unikke produkter, som kun kan findes i deres varesortiment. De vigtigste faktorer er den stærke familiebaserede knowhow, en konsekvent firmaprofil og politik som prioriterer innovation og udvikling, men i ligeså høj grad en dedikeret og højtkvalificeret medarbejderstab hvoraf mange har været hos firmaet i årevis.Regatta Pudgie Regatta er anerkendt for deres optimale kunderelationer og service udadtil, ligesom deres fokus på medarbejdertilfredshed og udvikling indadtil.

Varesortimentet

Tag et nærmere kig på Regattas tøjkollektion og udvalget i fodtøj, og du vil med det samme kunne se, at der er tale om yderst funktionelt og moderigtigt tøj, fremstillet i behagelige snit og farver. Det bedste er, at man finder alt, man har brug for, når man skal have nyt udstyr til livet i det fri. For at gøre det let for deres kunder at finde rundt i varesortimentet, har Regatta inddelt deres produkter i varegrupperne: X-ert Performance, Adventure Tech, Outdoor Classics og Lifestyle. Ideen er, at folk på denne måde hurtigt kan finde den gruppe af tøj og sko, der passer til netop den type aktivitet de skal i gang med eller til den specifikke tur de skal på. I hver enkelt kategori finder man alt fra de inderste lag til de yderste. Der findes et stort udvalg af tyndere og tykkere overtøj til herrer, damer og børn. Udvalget af mellemlagstøjet er lige så stort og varieret og fås blandt andet i fleece, vindtæt og vandtætte materialer. Ellers finder man også et stort udvalg i tyndere jakker, softshell og smart og moderigtig regntøj. De inderste lag inkluderer alt fra undertøj til T-shirts, kortærmede og langærmede skjorter i tern, en rigtig trekstil. I tilbehør finder man varme huer og vanter, og så skal man endelig ikke glemme, at Regatta også har et eksklusivt udvalg af rygsække i alle størrelser til enten daglig brug eller vandreturen i bjergene. I fodtøjsafdelingen kan man få praktiske og flotte vandrestøvler og sko fremstillet i deres egen materialeserie kaldet Isotex. Isotex er et både vindtæt, vandtæt og åndbart materiale, dets fleksibilitet giver stor bevægelsesfrihed og komfort. Med produkterne lavet i Isotex følger en garanti på 3 år, og siden materialet blev opfundet i 2005 er skosalget steget eksplosivt. Derfor er Regatta det bedste valg til din tur:
  • Bredt vareudvalg
  • Smart design
  • Høj kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
Hos Regatta sætter man en ære i, at udvikle de bedste produkter til de bedste priser. Man får høj kvalitet og et fashionabelt design for få penge, noget som ikke altid går hånd i hånd på markedet af friluftsbeklædning.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!