CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Regatta Outdoor Lifestyle Women

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Størrelse

  • L
  • XL

Farve

  • hvid

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Regatta Filandra VII SS-skjorte Damer, hvid
Regatta Filandra VII SS-skjorte Damer, hvid hvid
Regatta
Filandra VII SS-skjorte Damer, hvid
Vejl. udsalgspris 289 DKK 59 DKK
  • Versioner: UK 14 | DE 40UK 16 | DE 42
- 79 %

Regatta Outdoor Lifestyle Women - moderne beklædning til den aktive kvinde

CAMPZ bringer komfort og stil til hverdagen og de givende aktiviteter i naturen. Regatta Outdoor Lifestyle Women er vores bud på en modebevidst kollektion, som henvender sig til den moderne og aktive kvinde, som ikke blot vil klæde sig i hvad som helst. Denne kollektion af tøj bakker på den ene side op om komforten og det funktionelle og giver dig på den anden side et trendy look, som harmonerer med både byens brostensbelagte gader samt udfoldelserne i det fri.

Et ikonisk brand til dig, der ikke vil gå på kompromis

Regatta er det ikoniske og anerkendte brand, der længe har defineret modeverdenen med sin skarpe sans for det klassiske, det afslappede og det kvalitetsbevidste. Regatta CallidoraMed sit hovedsæde i Filippinerne har brandet gjort det til sin altoverskyggende mission at klæde udendørsentusiaster på i skelsættende dele, som føles behagelige og samtidig dyrker det moderne look. Kollektionen Regatta Outdoor Lifestyle Women indskriver sig i denne mission. Her har det dygtige brand sat alt ind på at klæde moderne og aktive kvinder på fra top til tå i dele, som bakker op om komfort og bringer stil og elegance til aktiviteterne under åben himmel. Hos CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for denne kollektion, som uden tvivl sætter prikken over i’et på dine udendørsaktiviteter. Samtidig bringer disse dele dig fra de aktive stunder i naturen videre til hverdagen. Det sker i form af den alsidige karakter, som kendetegner kollektionen.

Forny garderoben med skelsættende dele

Uanset hvilken del, du er på udkig efter til at beklæde kroppen, er du i kyndige hænder med denne skarpe tøjkollektion fra CAMPZ. Regatta Outdoor Lifestyle Women indeholder alt, hvad du har brug for til aktiviteterne i naturen og hverdagen. Den flotte kollektion består af alt fra søde toppe, T-shirts og skjorter til funktionelle bukser, jakker og badetøj. Det vil sige, at du kun behøver lede et sted, når du søger nye smarte dele til garderoben. Kendetegnende for alle dele er, at de er fremstillet af gode, komfortable materialer. Blandt andet får du trendsættende T-shirts i økologisk bomuld, skjorter i blød viskose samt bukser i Coolweave-materiale. I udformningen af seriens mange dele er der lagt vægt på det æstetiske og det funktionelle. Det betyder et look, som vender misundende blikke på gaden samt giver dig nyttige egenskaber som for eksempel et vand- og vindtæt finish, der beskytter i alt slags vejr. Med denne kollektion bliver du klar til at indtage både naturen og hverdagen.