CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Paraplyer

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Træd ud i regnvejret med vores beskyttende paraplyer

Når regnen slår mod ruden, kan det være nemt at blive fristet til at blive hjemme. Det er jo også fint, hvis det er en mulighed. Andre gange er der behov for at trodse regnen, selvom lysten måske ikke er der. I de tilfælde hjælper CAMPZ dig på vej.Sea to Summit UltraSil Der er nemlig ingen grund til at blive våd i regnvejr. I hvert fald ikke hvis du udstyrer dig med en af vores beskyttende paraplyer.

Vi giver dig alt, hvad du har brug for i vådt vejr

Hos CAMPZ tilbyder vi et væld af produkter, som beskytter mod vejrets luner. I vores shop kan du blandt andet finde et stort udvalg af funktionelt regntøj. Har du ikke lyst til at blive klædt på fra top til tå i regnvejret, er du også godt stillet med vores sortiment af paraplyer. De mange modeller er indhentet fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte brands. For eksempel tilbyder vi paraplyer fra gode mærker som Sea to Summit, ShedRain, Euroschirm og Lifeventure. Hver især har disse mærker adskillige års erfaring med produktionen af oudoorgear, hvorfor du er i gode, trygge hænder, når du handler produkter fra dem.

Lad blot de vejrlige udfordringer komme an

Fra den blide sommerregn til efterårets tunge dråber. Sågar som beskyttelse til solens stråler. De mange paraplyer fra CAMPZ klarer alle udfordringer. De vandtætte materialer sørger for, at regnen holdes ude, og du holdes tør. Gode foldefunktioner og trykknapper gør det ligetil at slå din paraply ud og folde den sammen, når behovet for beskyttelse ikke længere er til stede. Paraplyernes lette vægt og minimalistiske dimensioner gør det nemt at have dem med på farten. Pak paraplyen i rygsækken næste gang du finder vej ud i naturen. Med den i tasken er det lettere at føle dig tryg i det fri. Det er jo aldrig til at forudsige, hvad Moder Natur har i vente.