CAMPZ - Camping & outdoorshop
Nyd dine efterårsløbeture

Rejsekomfort

6 Produkter
Filter
Nulstil

Mærke

Farve

  • grå
  • grøn
  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
CAMPZ Rejse øjenmaske, grå
CAMPZ Rejse øjenmaske, grå grå
CAMPZ
Rejse øjenmaske, grå
22 DKK * 9 DKK
- 59 %
Cocoon Eye Shades, grøn/grå
Cocoon Eye Shades, grøn/grå grøn/grå
Cocoon
Eye Shades, grøn/grå
Vejl. udsalgspris 82 DKK 69 DKK
- 15 %
CAMPZ Sæt med rejsetilbehør, grå
CAMPZ Sæt med rejsetilbehør, grå grå
CAMPZ
Sæt med rejsetilbehør, grå
74 DKK * 49 DKK
- 33 %
Cocoon Eye Shades, sort
Cocoon Eye Shades, sort sort
Cocoon
Eye Shades, sort
Vejl. udsalgspris 82 DKK 79 DKK
Cocoon Eye Shades De Luxe, grøn/sort
Cocoon Eye Shades De Luxe, grøn/sort grøn/sort
Cocoon
Eye Shades De Luxe, grøn/sort
Vejl. udsalgspris 109 DKK 89 DKK
- 18 %
Cocoon Air Core Down U-Shaped Neck Pillow Ultralight, blå/grå
Cocoon Air Core Down U-Shaped Neck Pillow Ultralight, blå/grå blå/grå
Cocoon
Air Core Down U-Shaped Neck Pillow Ultralight, blå/grå
289 DKK

Rejsekomfort - til ferier og farten

Bring komforten med dig, når det igen er tid til at rejse ud i verden. CAMPZ har med årene vokset sig til en af verdens største leverandører af gear til friluftsliv. Det ved at samle et bredt udvalg af produkter fra kvalitetsbevidste og anerkendte mærker. Blandt andet tilbyder vi et stort sortiment af rejsekomfort. Målet er at gøre dit liv på farten langt mere behageligt, så du kan nyde ferien fra det øjeblik, du træder ud af hjemmets hoveddør og til, du er hjemme igen. Ingen undtagelser. Kun ren komfort.

Gør rejsen kortere med kvalitetsbevidst soveudstyr

Det kan være svært at finde sig til rette i et fly-, tog- eller bilsæde. Du kender sikkert til kampen, hvor du først forsøger at finde ro i sædet, for siden at læne dig opad vinduet, hvis du er så heldig at have erhvervet dig den plads. Søvnen kan virke fjern, når du uroligt rykker rundt i sædet og er omringet af medpassagerer og larm. Med udvalget af rejsekomfort fra CAMPZ gøres det lettere og langt mere behageligt at snuppe dig en lur på de lange strækninger. Nu kan du læne dig tilbage, lukke alt ude og nyde de mange timer på farten. Eagle Creek Global CompanionFor eksempel med en af vores bløde nakkepuder eller luksus-sovemasker fra dygtige producenter som blandt andet Basic Nature, Cocoon, Eagle Creek og Sea to Summit. Før du ved af det, er du fremme ved din destination.

Gode timers søvn er ikke længere en udfordring

Blød memory foam, der bakker op om din hovedform. Komfortabelt yderstof af polyester, der føles glat og behageligt mod huden. Træk en funktionel pude om nakken, og suppler med en superblød sovemaske, der holder lyset ude og giver dig følelsen af nattens beskyttende mørke og ro. Luk de sidste indtryk ude med et par kvalitetsbevidste og fleksible ørepropper lavet af PCV-frie materialer. Ingen larm trænger igennem. Rejsekomfort fra CAMPZ er lavet til at bringe den komfort, du kender fra hjemmet med ud i verden. Det betyder blødt og funktionelt soveudstyr, der gør det let og ligetil at få sig en lang lur eller god nats søvn på længere rejser og campingture i det fri.

Fremstillet til et liv på farten

Uanset om du investerer i en vores mange nakkepuder, sovemasker, ørepropper eller andet tilbehør, kan du være sikker på at få udstyr, der er lige til at have med dig på farten. Samtlige rejsekomfort produkter er lavet i minimalistiske designs, så de er lige til at pakke af vejen, når behovet for dem ikke længere er til stede. Blandt andet medfølger små pakkeposer til mange af vores nakkepuder.