CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Rejsemyggenet

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Hold de små bæster væk fra kroppen

Vi kender alle den summende lyd, når en myg nærmer sig ansigtet. Det får os til at reagere prompte og slå ud med arme og ben for at klaske disse små generende insekter. Myg er lig med kløe og fare for infektioner, og derfor gælder det om at omgå deres bid så vidt muligt. Her og nu kan du investere i en ret solid løsning, der netop er et myggenet, som sørger for at holde insekterne udendørs.

Undgå blodsugende myg

Det gælder om at undgå at blive stukket af myg. Selvom der sjældent sker mere en lidt kløe her i Danmark, så er det stadig noget, man gerne vil undgå. Det er kun hunmyggen, der suger blod fra mennesker, og proteinerne bruger hun så til at producere æg med, hvilket vil sige endnu flere myg. Mammut NordlandBrugen af myggenet kan spores helt tilbage til Middelalderen, hvor forskellig litteratur viser billeder af blandt andet indianere, der beskytter sig mod de små blodtørstige insekter. Det siges endda også, at Kleopatra sov under et myggenet. I dag kan du så føre historien videre, når du begiver dig ud på vandretur, telttur, jungelsafari samt alt muligt andet i både ind- og udland, hvor der er fare for at blive stukket af myg. I Danmark er der flest myg i august måned, men er man i troperne eller andre steder, kan der være mange hele året rundt. Skovmyg, kædermyg og strandmyg hører blandt andet til i samme familie, og malariamyggen er så i en kategori for sig selv. Uanset hvilken type myg, der er tale om, kan du tage dine forbehold ved at investere i et af disse effektive og beskyttende myggenet.

Sov godt og trygt i naturen

Der findes ikke noget værre end at blive vækket af tørstige myg. Det betyder nemlig kløe, og ofte dukker der nye myg op lige efter, hvilket gør der svært at sove. Derfor er et myggenet et rigtig godt køb, da det dækker af for disse irriterende insekter. Nettet holder også andre insekter og kryb ude, så du rigtig kan putte dig i teltet og begive dig ind i din helt egen hule, hvor du er fri for insekter. Myggenet tilbydes i mange forskellige størrelser og former, som hver især passer til dine behov. Hullerne i nettet er tilpas store til, at der stadig kommer luft igennem, hvilket sikrer ventilation, hvis du er i de varme lande. Myggenet kombineret med forskellige lotions og midler giver dig en stort set myggefri ferie eller overnatning i det fri, så du kan forsøge at undgå ubehageligheder som gul feber, dengue eller malaria. Du finder alle modellerne og mærkerne lige her på CAMPZ.