CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Låse

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Easy Camp TSA Bagagebånd, sort
Easy Camp TSA Bagagebånd, sort sort
Easy Camp
TSA Bagagebånd, sort
Vejl. udsalgspris 139 DKK 79 DKK
- 43 %
UDSALG

Når dine ting skal have ekstra sikring

Det er efterhånden noget, som alle typer af rejsende investerer i - låse. De giver dig nemlig en tryghed og sikkerhed, så du ikke behøver at våge over din bagage konstant. I kendte omgivelser ved man normalt, hvordan man skal gebærde sig, men er man på ukendt terræn, så skal man lige være en ekstra tand vågen. Ved at forsyne dine tasker og andre ting med en lås, udsender du nogle signaler om, at man skal holde sig væk fra dine personlige ting. Det gør det også ekstra besværligt for langfingrede typer at få fat i indholdet i bagagen. Mange tyve kigger nemlig efter en åbning i tasken eller en lynlås, man har glemt at lyne, samt lignende invitationer.Eagle Creek Travel Safe Med en lås på din bagage opgiver de fleste allerede på forhånd.

Skab ekstra tryghed

Man kan naturligvis aldrig gardere sig 100 procent mod tyveknægte, men kan kan tage sine forbehold ved at få fat i nogle stærke låse. På samme måde som en låst dør i hjemmet giver ekstra tryghed, så gør en lås på tasken det også. Skulle en tyv alligevel forsøge at få fingrene i dine sager, så er chancen for at han eller hun bliver opdaget større, hvis du har husket at låse dine ting. Det betyder nemlig, at vedkommende skal bøvle en ekstra gang med at få åbnet op, og det er både tidskrævende og demotiverende. Derfor opfordres alle folk til som minimum at investere i en lås, så man har taget de første vigtige skridt mod at holde andre folk væk fra ens personlige sager.

Hold tingene for dig selv

Umiddelbart skal man naturligvis bygge et samfund på tillid, hvor man helt generelt ikke skal bekymre sig. Men ved at klikke en lås fast om sine sager, gør man de ting, som man ligeså godt kan gøre. Det er nemlig bedre at helgardere sig end slet ikke at foretage sig noget. Uanset om det er din bagage, dit telt, dit udstyr eller alt muligt andet, som du har med dig på farten, så finder du et velassorteret udvalg af låse i højeste kvalitet. Det er alt fra låse med wire, som du kan vikle rundt om dine ting, til klassiske hængelåse med nøgle eller med en trecifret kode, som du altid kan skifte. Fælles for alle modellerne er, at de er fremstillet i innovative materialer, der ikke lige er sådan at bryde op. Det er handy og komfortable låse, som hører sig til hos enhver person, der er på farten på den ene eller anden måde, hvad enten det er i hverdagen, på ferien, i fritiden eller andre tidspunkter.