CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Tøj fra Relags
Produkter tilpasset dine behov
Den tyske virksomhed Relags forsøger siden 1985 at imødekomme deres kunders behov med deres store udbud af produkter inden for outdoor, camping og sportområdet og er aktiv som distributør, fabrikant og servicevirksomhed. Relags sælger i dag mere end 4.000 produkter i hele Europa. Lige meget om du skal på eventyr, ud at rejse eller er en naturentusiast, Relags har altid det produkt der passer til dine behov.

Relags

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Relags Ladderloc 10x20mm
Relags Ladderloc 10x20mm
Relags
Ladderloc 10x20mm
Vejl. udsalgspris 29 DKK 9 DKK
- 68 %

Relags leverer de små ting til de store eventyr

Campinglivet er vidunderligt. Ude i naturen og den friske luft stort set døgnet rundt. Sover man i telt, er der kun et ultratyndt lag teltstof og den åbne himmel. Endnu bedre bliver det, hvis man har godt udstyr med sig, som det mærket Relags leverer. Ofte er det de små detaljer og hjælpemidler, som gør campingturen både sjovere og mere komfortabel. For eksempel en termoflaske, så man kan tage varme eller kolde drikkevarer med ud på en vandretur, eller noget camping bestik, som stort set ikke fylder noget i en rygsæk. Et myggenet kan visse steder også være enormt rart at have, og den slags udstyr samt meget mere, finder du fra mærket Relags. Relags Travelchair

Slap af på ferien med Relags

Prøv at udtale navnet på engelsk – ja, ganske rigtigt – det bliver til relax, altså slap af, og det er jo netop det, en ferie går ud på. Det tyske kvalitetsmærke har eksisteret siden 1985 og har i alt omkring 4.000 produkter i varelageret. Et udvalg finder du her hos CAMPZ.dk, som har specialiseret sig i tøj og udstyr til udendørslivet. I sortimentet finder du blandt andet:

  • Spiseservice
  • Drikkeflasker
  • Termokopper
  • Isomåtter
De fleste vælger campinglivet, fordi de gerne vil være i pagt med naturen, og fordi det hele gerne må være en lille smule primitivt. Men der er som regel grænser for, hvor primitivt. Man vil trods alt gerne ligge en lille smule blødt i teltet, og de fleste vil også gerne have en god kop frisklavet kaffe eller te om morgenen. Alt det hjælper mærket for campingudstyr Relags med. på vores øvrige outdoor og camping sortiment. Hos CAMPZ.dk klæder vi dig perfekt på til naturens udfordringer. Udover Relags fører vi naturligvis også mange andre kvalitets mærkevarer inden for camping og outdoor.